Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΓΑΛΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 - 20:46

ΓΑΛΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming: H Ελλάδα συμμετέχει στην Προκριματική φάση του Euro 2024, θέλοντας να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στον όμιλό της, ώστε να πάρει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Την πρώτη αγωνιστική, επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας του αδύναμου Γιβραλτάρ, τη δεύτερη με 2-1 της Ιρλανδίας. Σε πολύ ζόρικο όμιλο με Γαλλία, Ολλανδία, να είναι τα φαβορί, δεν επιτρέπονται λάθη. Έχοντας τον τίτλο του αουτσάιντερ απόψε, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πανίσχυρη Γαλλία. Αρχές Σεπτέμβρη και μέσα Οκτώβρη οι κρίσιμες αναμετρήσεις με την Ολλανδία.

ΓΑΛΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming: Η Εθνική Ομάδα υποδέχθηκε την Ιρλανδία στο δεύτερο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Euro 2024. Έχοντας ήδη μια νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ, φιλοξένησε στην OPAP Arena την Ιρλανδία, πριν την αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γαλλία. Με γκολ των Μπακασέτα (πέναλτι) και Μασούρα και συνολικά εξαιρετική εμφάνιση, το σύνολο του Πογιέτ έκανε το 2/2 στον όμιλο, συνεχίζοντας χωρίς απώλειες.

Το 3/3 στον όμιλο των προκριματικών έχει κάνει η Γαλλία, μαζί με ισχυρό βήμα πρόκρισης. Άλλωστε, με το που έγινε η κλήρωση ήταν γνωστό πως εκείνη ήταν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, μαζί με την Ολλανδία. Τους «οράνιε» τους «καθάρισε» με 4-0 στην πρεμιέρα των προκριματικών. Ακολούθησε το ζόρικο 1-0 επί της Ιρλανδίας, πριν το πρόσφατο 3-0 εκτός έδρας επί του Γιβραλτάρ. Σκόραρε ο Εμπαπέ, που αν πετύχει άλλο ένα τέρμα, θα γίνει ο Γάλλος ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν. Με αυτό το τέρμα ισοφάρισε την επίδοση του Ζιστ Φοντέν, με 53 γκολ, από το 1958.

Ο αγώνας για τα Προκριματικά του Euro 2024 ανάμεσα σε Γαλλία και Ελλάδα είναι προγραμματισμένος για τις 21:45 της Δευτέρας.

ΓΑΛΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming |Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης

Με Ίσακ στο 4.55 η Σουηδία

Με Ίσακ στο 4.55 η Σουηδία

Ικανή για αποτέλεσμα η Σουηδία στη Βιέννη, για το 3/3 η Σερβία στο Ράζγκραντ! Ανάλυση και προγνωστικά.