Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή της Stoiximan Super League!

Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή της Stoiximan Super League!
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 - 12:48

Η Stoiximan Super League αποκτά μορφή. Η κλήρωση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023/24 λαμβάνει χώρα τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 21:00 και το ενδιαφέρον για το στοίχημα του τίτλου είναι υψηλότατο.

Η περυσινή εξέλιξη, τα επίπεδα ανταγωνισμού αλλά και η βούληση πολλών ομάδων να καταστούν ακόμα πιο ισχυρές κάνει το κοινό να στρέψει εντονότερα την προσοχή του προς την επερχόμενη μαραθώνια ποδοσφαιρική διαδικασία.

Αυτομάτως, διαμορφώνεται κι ένα πάρα πολύ δυναμικό στοιχηματικό πλαίσιο ως προς το κομμάτι των μακροχρόνιων αποδόσεων για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ΑΕΚ, ως πρωταθλήτρια, βλέπει την απόδοσή της στο 2.25 για την επανάληψη των περυσινών της πεπραγμένων. Η ομάδα του Αλμέιδα κινείται δυναμικά σε προσθήκες, πατώντας ήδη σε μια βάση που την οδήγησε πέρυσι στην επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός, διανύει ένα καλοκαίρι με αλλαγές σε τεχνικό επίπεδο και επιδιώκει αυτονόητα την επιστροφή στην κορυφή. Η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα, φροντίζει να αναδιαμορφωθεί από τη βάση της και η απόδοση τίτλου για τους «ερυθρόλευκους» βρίσκεται στο 3.00.

Ο Παναθηναϊκός έγινε και πάλι ομάδα πρωταθλητισμού, εναρμονισμένος με την ιστορία και το παρελθόν του, αλλά εν τέλει δεν πανηγύρισε. Η απόδοση για την κατάκτηση τίτλου είναι στο 4.25 σε μια σεζόν που ξεκινά με τον πήχη πολύ ψηλά.

Ο ΠΑΟΚ σχηματίζεται κατά την προετοιμασία του, αποτελώντας παραδοσιακά έναν πολύ ισχυρό παίκτη και διεκδικητή. Η ομάδα που ήπιε το νέκταρ του τίτλου το 2019, θα ανταμείψει όλους όσοι θα την πιστέψουν ως προς το να πράξει το ίδιο, με απόδοση 7.50.

Στην πέμπτη θέση συναντάμε τον Άρη στο 250.00 και ακολουθούν πολύ πιο πίσω οι υπόλοιπες ομάδες με τελευταίες τους νεοφώτιστους Πανσερραϊκό και Κηφισιά με 5.000 η κάθε μία.

Όλες οι αποδόσεις της Stoiximan για τα μακροχρόνια του Νικητή Διοργάνωσης.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης

Podcasts για μία χαλαρή Κυριακή!

Podcasts για μία χαλαρή Κυριακή!

Ο καύσωνας θέλει… δροσιά με El Sombrero, Ζοσιμάρ, Σάκη και όχι μόνο! Δείτε την καλύτερη αθλητικά παρέα για το φετινό καλοκαίρι!