Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανώτερος και σε τιμές αουτσάιντερ ο Θρύλος

Ανώτερος και σε τιμές αουτσάιντερ ο Θρύλος
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 11:29

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκενκ (21:00) και θέλει να κλειδώσει την πρόκριση στα playoffsτου EuropaLeague, που θα του εξασφαλίσουν παράλληλα παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Το πρώτο επίσημο ματς στην εποχή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο. Οι Πειραιώτες ξεπέρασαν τις δυσκολίες που προέκυψαν από την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, αλλά και από την «πειραματική» ενδεκάδα, έκαναν αυτό που έπρεπε και το γκολ του Φορτούνη στα 24 δευτερόλεπτα τους έδωσε προβάδισμα πρόκρισης.

Το 1-0 βοηθά τον Ολυμπιακό να είναι πιο άνετος στη ρεβάνς του Βελγίου, μεταφέροντας παράλληλα την πίεση στους γηπεδούχους. Η εμπειρία και η κλάση των «ερυθρόλευκων» δεν αμφισβητείται, η δουλειά του Μαρτίνεθ φαίνεται ήδη στο γήπεδο και η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά των φιλοξενούμενων. Ο σοβαρός, ψυχωμένος και συγκεντρωμένος Θρύλος δεν μπορεί να φοβηθεί ούτε στο ελάχιστο μία ομάδα σαν την Γκενκ. Το διπλό βρίσκεται σε απόδοση 4.55.

Μάλιστα, η προσέγγιση της νέας version του Ολυμπιακού, που απαιτεί τακτική προσήλωση και τρεξίματα απ΄ όλους, θα δυσκολέψει σίγουρα τους Βέλγους, που απέχουν αρκετά από το ποιοτικό επίπεδο των «ερυθρόλευκων». Με σωστό πλάνο και καθαρό μυαλό, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπορεί να κυριαρχήσει και να κρατήσει ξανά το «μηδέν» στην εστία της, ενδεχόμενο που κοστολογείται στο 4.60.

Επιπρόσθετα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» στα αμυντικά προβλήματα των γηπεδούχων με παιχνίδι αντεπιθέσεων, που ευνοεί σε μεγάλο βαθμό τον Γιώργο Μασούρα. Ο έμπειρος εξτρέμ είναι εξαιρετικός σε αυτό το κομμάτι και σίγουρα θα βρει ευκαιρίες για να σκοράρει, όπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα, κάτι που συναντάται σε απόδοση 5.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης