Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΓΚΕΝΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΓΚΕΝΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 19:30

ΓΚΕΝΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Δοκιμασία στο Βέλγιο απέναντι στην Γκενκ περιμένει τον Ολυμπιακό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Είναι ο δεύτερος αγώνας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα με 1-0. Η βελγική ομάδα είχε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο παιχνίδι, στο Καραϊσκάκη, αλλά είτε η «ερυθρόλευκη» άμυνα αντιδρούσε εξαιρετικά, είτε τα τελειώματα των παικτών της δεν είναι καλά. Ψάχνει το γκολ, ψάχνει την ανατροπή και θα πρέπει να περιμένουμε δυνατό παιχνίδι, μιας και είναι μία δυνατή ομάδα που πέρσι έχασε το πρωτάθλημα στο Βέλγιο με γκολ στις καθυστερήσεις. Στον προηγούμενο γύρο, για την ακρίβεια στον β’ γύρο του Champions League, υπέστη μέγα κάζο, μιας και έμεινε εκτός από τη Σερβέτ, στα πέναλτι, παρά το γεγονός ότι έπαιξε σχεδόν όλο το παιχνίδι με παίκτη περισσότερο!

Ο Ολυμπιακός την έκανε τη δουλειά του στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν απλά το πρώτο... ημίχρονο και τώρα πρέπει να την ολοκληρώσει στο δεύτερο. Ξέρει ότι δεν είναι εύκολο και περιμένει πίεση από τη βελγική ομάδα, όμως, καλείται να τα δώσει όλα για να πάρει εκείνος την πρόκριση και να κάνει ένα βήμα προς την είσοδο στους ομίλους του Europa League. Το γκολ του Κώστα Φορτούνη στα 22 δευτερόλεπτα ήταν ιστορικό και το πιο γρήγορο που έχει σημειώσει ever η ομάδα του Πειραιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ταυτόχρονα, ήταν και αυτό που εν τέλει έκανε τη διαφορά. Είχε και ο Ολυμπιακός κάποιες λιγοστές καλές στιγμές, όπως εκείνη με το πλασέ του Μπιέλ στο δοκάρι, όμως, αυτό το υπέρ του 1-0 έμεινε ως το τέλος και τώρα οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο Βέλγιο.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Γκενκ και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 21:00 της Πέμπτης.

ΓΚΕΝΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης