Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά Serie A (21/8/23): Πληρώνουν οι απουσίες της Μπολόνια

Προγνωστικά Serie A (21/8/23): Πληρώνουν οι απουσίες της Μπολόνια
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 - 11:52

Η 1η αγωνιστική στη Serie A ολοκληρώνεται σήμερα (21/8/23) με τις αναμετρήσεις των Τορίνο – Κάλιαρι (19:30) και Μπολόνια – Ρόμα (21:45) και παρακάτω ακολουθεί η ανάλυση των αγώνων και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Για 2η διαδοχική χρονιά με τον Γιούριτς στον πάγκο της, η Τορίνο τερματίζει στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 περισσότερους πόντους από τη σεζόν 2021/22.

Ο Κροάτης τεχνικός κάνει εξαιρετική δουλειά και αν είχε και τα κατάλληλα εργαλεία στα… χέρια του θα «χτυπούσε» μέχρι και Ευρώπη. Δύσκολη η πρεμιέρα με τη νεοφώτιστη Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι, με τον πολύπειρο τεχνικό να έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Να σημειωθεί ότι η Τορίνο δεν κερδίζει εδώ και 7 σερί παιχνίδια στην έδρα της, ενώ στο παιχνίδι Κυπέλλου κέρδισε δύσκολα και με τέρμα στο 85’ την Φεραλπισάλο. Καλύτερα να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτόν τον αγώνα στα σημερινά (21/8/23) προγνωστικά της Serie A, με τον άσο στο 1.66 να θεωρείται «φτωχός» σε πρεμιέρα πρωταθλήματος. No Bet.

Η Μπολόνια δεν ξεκινάει τη σεζόν με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας χάνοντας τον γκολτζή Αρναούτοβιτς (10 γκολ) που πήρε μεταγραφή στην Ιντερ, ενώ και ο αρχισκόρερ Ορσολίνι (11 γκολ) δεν έβγαλε όλη την προετοιμασία λόγω τραυματισμού. Μέσα σε όλα, τραυματίας είναι ο εξτρέμ Μπάροου ο οποίος πέρυσι ήταν ο κορυφαίος ασίστμαν της ομάδας (8 ασίστ – 2ος στο πρωτάθλημα της Serie A με 2 λιγότερες από τον Κβαρατσκέλια).

Η Μίλαν ξεκινάει ως 4ο φαβορί για τον τίτλο, πίσω και από την Γιουβέντους. Οι προσθήκες των Λόφτους-Τσικ, Πούλισικ, Ρέιντερς και Τσικουέζε ανεβάζουν επίπεδο τη μεσοεπιθετική της γραμμή. Οι Ζιρού και Λεάο στην επίθεση εγγυούνται το γκολ.

Με τόσα προβλήματα που έχει η Μπολόνια είναι λογικό η ανανεωμένη Μίλαν να θεωρείται το φαβορί της αναμέτρησης. Το «διπλό» προσφέρεται σε ανώτερη απόδοση το 2.00 από τη Fonbet και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

BetMarket Επιλογές

ΙΤΑ1 – 21/08 21:45 – Μπολόνια – Μίλαν 2 @ 2,00

Διαβάστε επίσης