Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά Serie A (27/8): Value παραδοσιακό over

Προγνωστικά Serie A (27/8): Value παραδοσιακό over
Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 - 15:23

Ημέρα των φαβορί στην Ιταλική Serie A, με συνολικά 4 αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα Κυριακή 27/8/23 και στις οποίες οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών και εμείς έχουμε τα προγνωστικά!

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Με σούπερ εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, η Γιουβέντους σκόραρε 3 (!) φορές στο «Ούντινε» και ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές τις υποχρεώσεις στην Serie A.

Η Μπολόνια δεν ήταν κακή κόντρα στη Μίλαν, αλλά η ποιότητα των Μιλανέζων έκανε τη διαφορά στο τελικό 0-2. Δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα του Λυκογιάννη (μπακ) που είχε δοκάρι από μακρινή απόσταση στο ξεκίνημα ενώ είχε και 2ο δοκάρι στο 65’. Μετά την πώληση του φορ Αρναούτοβιτς, απέκτησε τον φορ Κάρλσον από την ΑΖ Αλκμάαρ (23/9).

Η Γιουβέντους άφησε θετικές εντυπώσεις στην πρεμιέρα, φάνηκε να παίζει στρωτό και γρήγορο ποδόσφαιρο και έχει την ποιότητα και την ψυχολογία να κάνει το «2Χ2». Η Μπολόνια δυσκολεύεται στο γκολ, ενώ έχει και κάκιστη παράδοση στο Τορίνο (1 ισοπαλία, 9 ήττες στα 10 τελευταία). Ο άσος σε απόδοση 1.57 στην Stoiximan. Για μεγαλύτερη απόδοση, το combo: 1 & over1.5 στο 1.87 της ίδιας στοιχηματικής εταιρίας.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΛΕΤΣΕ

Η μεγάλη νίκη της πρεμιέρας στη Γένοβα (4-1), δεν είχε ανάλογη συνέχεια για την Φιορεντίνα που ηττήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Αυστρία με 1-0 από την Ραπίντ Βιέννης για το Κόνφερενς Λιγκ. Την προσεχή Πέμπτη ακολουθεί ο επαναληπτικός και σίγουρα έχει (και) εκεί το μυαλό της καθώς κρίνεται η είσοδος στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ όπου πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό.

Η Λέτσε με πολύ καλή εμφάνιση πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Λάτσιο και έδειξε ότι φέτος θα είναι ανταγωνιστική στην έδρα της σε αντίθεση με πέρυσι.

Η Φιορεντίνα έχει το μυαλό της στο παιχνίδι με την Ραπίντ Βιέννης και θα μπορούσε να αποπροσανατολιστεί. Το «διπλό» φτάνει τον 5πλασιασμό στην Bet365 αλλά η Φιόρε είναι δυνατή εντός και δεν πάει το… χέρι μας. Καλή επιλογή το goal/goal σε απόδοση 2.13 στην Betshop, καθώς η Λέτσε μπορεί να εκμεταλλευτεί την συγκυρία ενώ η Φιορεντίνα δύσκολα θα μείνει στο μηδέν στην έδρα της.

To Mundobasket 2023 παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά από όλους τους αγώνες!

ΛΑΤΣΙΟ - ΤΖΕΝΟΑ

Η Λάτσιο υπέστη ήττα σοκ στην έδρα της Λέτσε, σε μία εμφάνιση που χαρακτηρίζεται προβληματική και με πολλά λάθη στην άμυνα. Αντίστοιχη μ’ αυτήν της Λάτσιο και η εμφάνιση της Τζένοα που δέχτηκε 4 τέρματα από τη Φιορεντίνα στη γεμάτη έδρα της.

Η Λάτσιο θέλει να δώσει απαντήσεις και η αδύναμη άμυνα της Τζένοα ενδεχομένως να της δώσει την ευκαιρία για κάτι τέτοιο. Η πρόσφατη παράδοση δείχνει over (12/13 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις) και σε τιμές διπλασιασμού δεν έχουμε κανένα ενδοιασμό (στο 2.12 το over2,5 στη Stoiximan).

Η Νάπολι μπορεί να μην ήταν εξαιρετική, αλλά έκανε τη «δουλειά» της στην πρεμιέρα στην έδρα της Φροζινόνε παρότι τα πράγματα στράβωσαν στο ξεκίνημα (1-0/1-3). Η Σασουόλο ηττήθηκε εύκολα με 0-2 στην έδρα της από την Αταλάντα και φάνηκε να χρειάζεται χρόνο στο ξεκίνημα.

Λογικό φαβορί ο άσος, που παίζει σε τιμές κοντά στο 1.30. Μπορεί να συνδυαστεί με το over2,5 (δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά) που ανεβάζει την απόδοση στο 1.72 της Stoiximan.

Προγνωστικά Ιταλικής Serie A (27/8/23)

27/08, 19:30 Γιουβέντους - Μπολόνια 1 & over1,5 @ 1,87

27/08, 19:30 Φιορεντίνα - Λέτσε goal/goal @2.13

27/08, 21:45 Λάτσιο - Τζένοα over2,5 @ 2,12

Διαβάστε επίσης