Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

La Liga: Με την παράδοση του «Μεντιτερανέο»

La Liga: Με την παράδοση του «Μεντιτερανέο»
Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:15

Το BetMarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά των αναμετρήσεων Κάντιθ – Βιγιαρεάλ και Αλμερία – Θέλτα με τις οποίες ανοίγει η 4η αγωνιστική στην La Liga σήμερα 01/09/23.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Καντίθ – Βιγιαρεάλ

Τηλεοπτική μετάδοση: 20.30 Novasports 1 HD

Ανάλυση Καντίθ

Η Κάντιθ έδειξε για ακόμη μία φορά την αδυναμία της να διαχειριστεί ένα υπέρ της αποτέλεσμα. Κέρδιζε 1-0 την Αλμερία αγωνιζόμενη και με παίκτη παραπάνω από το 50’ και αντί να πιέσει ώστε να βάλει δεύτερο και να «τελειώσει» το ματς, οπισθοχώρησε και προσπάθησε να κρατήσει το σκορ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ισοφαριστεί στο 90+5’ και να… πετάξει δύο υπερπολύτιμους βαθμούς. Τιμωρημένος ο Φέντε (μ. 3/1), εκτός και ο Μερέ (α. 1/0).

Ανάλυση Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ έχει αποκτήσει πλέον… ψυχολογικό πρόβλημα με την Μπαρτσελόνα (3-4). Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα εντός έδρας από τους Καταλανούς. Γράφουμε για… ψυχολογικά, επειδή γύρισε σε 3-2 το 0-2 και δεν πήρε έστω τον βαθμό στο τέλος! Την ποιότητά της από τη μέση και μπροστά τη γνωρίζουμε, αλλά δεν είναι καλό από την άλλη, τα έξι γκολ παθητικό σε τρία ματς. Εκτός ο Α. Μορένο (α. 1/0).

Προγνωστικά στο Καντίθ - Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ είναι ασφαλώς το φαβορί, αλλά το «διπλό» δεν αξίζει, διότι πρώτον, δεν έχει κερδίσει ποτέ στο «Καράνθα» σε επίπεδο Πριμέρα (1-3-0), δεύτερον, επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα με «κλειστές» άμυνες και τρίτον, γιατί η γηπεδούχος μετράει 4-1-0 στα τελευταία πέντε ματς στο «σπίτι» της.

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια ποντάρουμε Under παρότι μακροχρόνια μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει όποιος ακολουθεί πιστά αυτό το στιλ παιχνιδιού. Κι αυτό, διότι η γκανιότα «σκίζει» τον παίκτη στα Over.

Εδώ, όμως, θα υπάρξει μία εξαίρεση, επειδή κρίνουμε υψηλή την τιμή του Under, καθώς επιτεύχθηκαν λιγότερα από τρία γκολ στα 5/5 μεταξύ τους ματς στο «Καράνθα» σε επίπεδο πρωταθλήματος (0-1, 1-1, 0-0, 1-0, 0-0)! Επίσης, ήταν Under τα 11/13 εντός έδρας παιχνίδια της Κάντιθ.

Το Under πληρώνει 1,94 στο Pamestoixima.

Το Mundobasket 2023 παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά από όλους τους αγώνες.

Αλμερία – Θέλτα

Ανάλυση Αλμερία

Η Αλμερία στάθηκε όρθια στην Κάντιθ (1-1) έχοντας παίκτη λιγότερο από το 50’. Εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της αντιπάλου της να «καθαρίσει» το ματς, ενώ ισοφάρισε με εξαιρετικό πλασέ στο 90+5’ εκμεταλλευόμενη «παιδικό» λάθος της άμυνας και έσωσε έναν βαθμό που φαινόταν χαμένος. Η ψυχολογία μίας ομάδας ανεβαίνει με τέτοια αποτελέσματα, τα οποία είναι και πολύτιμα όταν έρχονται απέναντι σε συλλόγους που έχουν ίδιους στόχους. Τιμωρημένος ο Έντγκαρ (μ. 3/0).

Ανάλυση Θέλτα

Η Θέλτα ήταν καλή με τη Ρεάλ Μ. (0-1), ο τεχνικός Μπενίτεθ δοκιμάζει αρκετά σχήματα και δείχνει σιγά σιγά ότι θα κατασταλάξει σε αυτό που θα βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. «Έσκασε» 10 εκατ. ευρώ για τον γκολεαδόρ Δουβίκα (ε. 32/19, Ουτρέχτη) ευελπιστώντας ότι θα της λύσει το επιθετικό πρόβλημα. Αυτό μπορεί να φανεί ακόμη και σήμερα, καθώς μπήκε στην αποστολή. Εκτός οι Σέρβι (μ. 3/0) και Κ. Πέρεθ (ε. 1/0).

Προγνωστικά στο Αλμερία - Θέλτα

Η εικόνα των δύο ομάδων μέχρι τώρα, αλλά και η αμυντική τους «αφέλεια», δείχνουν ότι θα δούμε γκολ απόψε. Αμφιταλαντευτήκαμε ανάμεσα στο Over και το G/G. Θα βάλουμε το δεύτερο, διότι το παρουσίασαν στα 4/4 μεταξύ τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στο «Μεντιτεράνεο». Όλα ήταν όχι μόνο Over, αλλά και Ov 3,5! Κρατάμε και ότι η Αλμερία σκόραρε στα 14/18 εντός έδρας ματς και η Θέλτα στα 5/8 εκτός Βίγκο παιχνίδια απέναντι σε ομάδες του επιπέδου της νυν αντιπάλου της.

Το G/G δίνει 1,80 στο Betshop.

Διαβάστε επίσης