Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά (06/10/23): Γκλάντμπαχ – Μάιντς και Στρασβούργο – Ναντ

Προγνωστικά (06/10/23): Γκλάντμπαχ – Μάιντς και Στρασβούργο – Ναντ
Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023 - 12:42

Γκλάντμπαχ - Μάιντζ

Ανάλυση Γκλάντμπαχ

Η Γκλάντμπαχ πήρε την πρώτη της νίκη την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Μπόχουμ εκτός έδρας, φτάνοντας στην 13η θέση με 5 βαθμούς. Αλλά το παράδοξο είναι το σερί 3/3 ήττες εντός, την ίδια ώρα που παραμένουν αήττητοι εκτός έδρας. Κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας, έχει μια χρυσή ευκαιρία να πάρει τους πρώτους ή τον πρώτο βαθμό της εντός έδρας.

Ανάλυση Μάιντζ

Στον πυθμένα της βαθμολογίας βρίσκεται η Μάιντζ και όχι άδικα, αφού μετρά μόλις μια ισοπαλία σε 6 αγώνες, αυτόν με την Άιντραχτ εντός έδρας, ενώ εκτός έδρας έχει τρεις σερί ήττες με συντελεστή γκολ 2-10! Στην τελευταία αγωνιστική έχασε από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν 3-0 χωρίς να φέρει... αντίσταση. Δύσκολο το έργο του Δανού τεχνικού, Μπο Σβένσον για να ανατρέψει την κατάσταση στην ομάδα, αλλά η διοίκηση τον εμπιστεύεται.

Προγνωστικά (06/10/23): Γκλάντμπαχ - Μάιντζ

Είναι μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους να σπάσουν το αρνητικό εντός έδρας σερί τους που τους θέλει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν Under 3.5 και στα τρία εντός έδρας ματς τους, επομένως, στα προγνωστικά στοιχήματος αξίζει ν’ ασχοληθούμε με το 1Χ και Under 3.5 στο 2,25 της Fonbet.

Στρασβούργο - Ναντ

Aνάλυση Στρασβούργο

Δύο σερί 0 έως 1 γκολ, πρώτα κέρδισε στη Μετς μετά έχασε στην έδρα του από τη Λανς. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα, έχοντας πετύχει τα έξι από τα επτά του γκολ μπροστά στο κοινο του.

Σχεδόν μηδενικό το θέαμα στα περισσότερα παιχνίδια του και σταθερά πολλά φάουλ. Εκανε 16 και 15 στα δύο πρόσφατα, που συνολικά ξεπέρασαν τα 30. Μόλις τρεις φορές βρήκε την εστία σε τελική του προσπάθεια σε αυτά τα 180 λεπτά.

Ανάλυση Ναντ

Τέλος το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, με ήττα στο ντέρμπι της Βρετάνης 3-1 από τη Ρεν. Το χειρότερο ήταν η κόκκινη του βασικού φορ Μοχάμεντ, με τον σκόρερ πέντε τερμάτων ήδη να απουσιάζει από το σημερινό παιχνίδι.

Εκτός έδρας δεν διστάζει να γίνει και πιο «σκληρή» με τέσσερις κίτρινες κάρτες κατά μέσο όρο.

Προγνωστικά (06/10/23): Στρασβούργο – Ναντ

To Στρασβούργο έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας και απουσίας του Μοχάμεντ, δίχως όμως να μπορείς να το εμπιστευτείς με το ποδόσφαιρο που παίζει.

Οι αντίπαλοι του Στρασβούργου έχουν βγει 18 φορές οφσαιντ σε επτά αγωνιστικές, δείγμα πως η ζώνη του Βιεϊρά παίζει αρκετές φορές στο όριο. Στο 2.30 τα over 3,5 οφσαίντ στην αναμέτρηση.

Μεταξύ δύο ομάδων με έμφαση στο σκληρό παιχνίδι είναι αποδεκτό το 1.78 για Over 3,5 κάρτες στη Betsson.

Προγνωστικά (06/10/23) - Betmarket Επιλογές

21:30, Γκλάντμπαχ - Μάιντς: 1X & Under 3.5 σε απόδοση 2.25

22:00, Στρασβούργο - Λιλ: Over 3.5 κάρτες σε απόδοση 1.78

Διαβάστε επίσης