Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Betbuilder του Champions League: Με το ξέσπασμα της Σίτι

Το Betbuilder του Champions League: Με το ξέσπασμα της Σίτι
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 - 11:36

Στο παιχνίδι Γιούνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται το BetBuilder της ημέρας (25/10/23) από το Champions League και βρίσκεται σε απόδοση 6.30.

Γιούνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Σίτι

Γιούνγκ Μπόις

Η Γιούνγκ Μπόις έχει δώσει δύο αναμετρήσεις για τους ομίλους του Champions League και σε αμφότερες παρουσίασε μια πολύ κακή αμυντική εικόνα. Στην πρεμιέρα δέχθηκε τρία γκολ στην έδρα της από τη Λειψία (1-3), ενώ στη δεύτερη αγωνιστική έφαγε δύο από τον Ερυθρό Αστέρα (2-2). Από τους Γερμανούς δέχθηκε 1.94 xGoals, σε 21 τελικές (8 στην εστία) και από τους Σέρβους δέχθηκε 3.05 (!) xGoals, σε 18 τελικές (8 στον στόχο). Αμυντικά λοιπόν είναι αρκετά ευάλωτη και ειδικά κόντρα σε μια ομάδα σαν τη Μάντσεστερ Σίτι, αναμένεται να έχει πολύ δύσκολο έργο.

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι και τόσο καλή τελευταία, ενώ σίγουρα αποτελεί κάποιου είδους αρνητικό ρεκόρ το ότι έχει τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, ενώ ειδικά εκτός έδρας μετρά τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοια αποτελέσματα και ψάχνει ένα ξέσπασμα, με τη σημερινή της αντίπαλο να μοιάζει ιδανική για κάτι τέτοιο. Εκτός αυτού, ο Χάαλαντ φαίνεται να ξεπέρασε το ντεφορμάρισμα του, σκοράροντας στο παιχνίδι με τη Μπράιτον (21/10) και βρήκε δίχτυα μετά από ένα μήνα στην Premier League.

Το Betbuilder του Champions League (25/10/23)

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη και η Μάντσεστερ Σίτι είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης. Οι Άγγλοι ψάχνουν μια ευρεία νίκη, για να πάρουν τα πάνω τους και να ανέβουν ψυχολογικά. Έχουν δείξει άλλωστε πως κόντρα σε ευάλωτες άμυνες μπορούν να πετύχουν εμφατικές νίκες κι έτσι κάτι τέτοιο περιμένουμε και σήμερα. Όσον αφορά τις επιλογές μας, θα στηρίξουμε σίγουρα τον Χάαλαντ, που επέστρεψε στα γκολ και αναμένεται να ηγηθεί της επίθεσης, ενώ συνολικά περιμένουμε από τη Σίτι να κάνει... πάρτι. Επιπλέον, θα προσθέσουμε στις επιλογές μας και την επιλογή να έχουν οι φιλοξενούμενοι Over 6.5 κόρνερ, καθώς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα είχαν 12 και γενικότερα η Γιούνγκ Μπόις αναμένεται να αμύνεται συνεχώς.

Το Betbuilder του Champions League για απόψε (25/10/23) λοιπόν θα είναι το: 2 με χάντικαπ -1 & Over 3.5 & Χάαλαντ 2+ γκολ & Μάντσεστερ Σίτι Over 6.5 κόρνερ.

Betmarket BetBuilder

24/10, 22:00 Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Σίτι: 2 με χάντικαπ -1 & Over 3.5 & Χάαλαντ 2+ γκολ & Μάντσεστερ Σίτι Over 6.5 κόρνερ @ 6.30

Διαβάστε επίσης