Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά Champions League (8/11): Τα σημεία

Προγνωστικά Champions League (8/11): Τα σημεία
Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2023 - 10:37

Ακολουθούν αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Champions League (08/11)

Νάπολι - Ουνιόν Βερολίνου (19:45)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Ουνιόν Βερολίνου - Νάπολι: 0-1

Η Νάπολι έχει χτίσει ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (0-2) και γενικότερα δείχνει να είναι σε καλή φόρμα. Στους ομίλους του Champions League, έχει σήμερα την ευκαιρία να κάνει ακόμη ένα βήμα πρόκρισης, καθώς σε περίπτωση που κερδίσει και η Ρεάλ, τότε θα χτίσει μια διαφορά έξι βαθμών από την τρίτη θέση.

Η Ουνιόν Βερολίνου έρχεται από 12 (!) διαδοχικές ήττες και στις τελευταίες πέντε δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να σηκώσουν κεφάλι, όμως πλέον βιώνουν μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, η οποία τους έχει επηρεάσει σίγουρα και ψυχολογικά. Παρά τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα πάντως, δεν υπάρχει ακόμη σενάριο για αλλαγή προπονητή.

Η αναμέτρηση έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Νάπολι, η οποία παίζει στην έδρα της, υπερτερεί ποιοτικά και βρίσκεται σε αρκετά καλύτερη φόρμα. Οι «Παρτενοπέι» με νίκη σήμερα θα κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση και η λογική λέει πως θα καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο. Όσον αφορά τα προγνωστικά, ο άσος μόνος του βρίσκεται χαμηλά και δεν ξεπερνά το 1.50, όμως το combo 1 & Over 1.5 έχει ενδιαφέρον, μιας μιας και προσφέρεται σε απόδοση 1.72, στη Winmasters.

Επιπλέον, με τον Οσίμεν τραυματία, ο Ρασπαντόρι είναι αυτός που βρίσκεται στην κορυφή των γηπεδούχων και για την ώρα τα καταφέρνει εξαιρετικά, μιας και έχει βρει δίχτυα και στα τρία τελευταία παιχνίδια του. Η επιλογή να σκοράρει και σήμερα, βρίσκεται σε απόδοση 3.00, στη Bet365.

Άρσεναλ - Σεβίλλη (22:00)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Σεβίλλη - Άρσεναλ: 1-2

Η Άρσεναλ έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, αμφότερες εκτός έδρας και σίγουρα θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί και να μην... τριτώσει το κακό. Σήμερα, επιστρέφει στην έδρα της, εκεί όπου είναι αήττητη φέτος και έχει σκοράρει από τουλάχιστον δύο τέρματα σε έξι από τις επτά αναμετρήσεις της.

Η Σεβίλλη έρχεται από ακόμη μία ισοπαλία, την πέμπτη της στα τελευταία επτά παιχνίδια, με θετικό το ότι έχει σκοράρει σε όλα και αρνητικό το ότι δέχθηκε γκολ σε έξι από αυτά. Όσον αφορά την πρόκριση, δεν έχει και τόσο εύκολο έργο, μιας και ήδη βρίσκεται στο -3 από τη δεύτερη θέση.

Να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης θέλει σήμερα η Άρσεναλ, η οποία είναι λογικό φαβορί στην αναμέτρηση. Οι «Κανονιέρηδες» πήραν διπλό στην Ισπανία κι έδειξαν πως είναι ανώτεροι από τη σημερινή τους αντίπαλο, οπότε το ίδιο θέλουν να επαναλάβουν και σήμερα. Επιπλέον, με τον άσο τόσο χαμηλά, θα στραφούμε σε combo και θα τον συνδυάσουμε με γκολ, μιας και η Σεβίλλη εκτός έδρας βρίσκει δίχτυα και η άμυνα της Άρσεναλ δεν εμπνέει και τόση σιγουριά. Συνεπώς, επιλέγουμε το 1 & Goal/Goal, που βρίσκεται σε απόδοση 2.80, στη Fonbet.

Μπάγερν Μονάχου - Γαλατασαράι (22:00)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Γαλατασαράι - Μπάγερν Μονάχου: 1-3

Η Μπάγερν Μονάχου ξεπέρασε γρήγορα την ήττα σοκ από τη Σααρμπρίκεν (2-1) και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, κερδίζοντας εύκολα το ντέρμπι κόντρα στη Ντόρτμουντ (0-4). Όσον αφορά τον όμιλο, έχει μόνο νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με αρνητικό το ότι σε όλες δέχθηκε γκολ.

Η Γαλατασαράι συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, με οδηγό της την επίθεση και πλέον μετρά οκτώ νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια. Στο τελευταίο παιχνίδι της για το Champions League, ναι μεν ηττήθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου (1-3), αλλά τα xGoals ήταν 2.41 - 1.75, υπέρ της. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, εκτός θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας Μουσλέρα.

Οι δύο ομάδες μας χάρισαν ένα παιχνίδι γεμάτο με γκολ και... θέαμα, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν αμφότερες. Η Μπάγερν διαθέτει εξαιρετική επιθετική λειτουργία και δύσκολα θα βρεθεί άμυνα να της αντισταθεί, αν και η ίδια αμυντικά προβληματίζει. Από την άλλη, η Γαλατά έχει μια ικανότατη επίθεση και σκοράρει σε αρκετά καλή συχνότητα, όμως και η ίδια δεν διαθέτει σταθερή άμυνα. Συνεπώς, όλα μας οδηγούν στο Goal/Goal & Over 2.5, που είναι σε απόδοση 1.80, στη Novibet.

Betmarket Προγνωστικά στο Champions League (08/11)

19:45, Νάπολι - Ουνιόν Βερολίνου: Να σκοράρει ο Ρασπαντόρι σε απόδοση 3.00

22:00, Άρσεναλ - Σεβίλλη: 1 & Goal/Goal σε απόδοση 2.80

22:00, Μπάγερν Μονάχου - Γαλατασαράι: Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.80

Διαβάστε επίσης