Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η έκπληξη της Κύπρου

Η έκπληξη της Κύπρου
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 - 12:23

Ολοκληρώνεται η διαδικασία των προκριματικών για το EURO 2024 και έτσι, σε αυτήν την διακοπή, θα μάθουμε όλες τις ομάδες που θα βρεθούν στα τελικά. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι άλλο από το Κύπρος - Ισπανία και έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Προγνωστικά - Προκριματικά EURO 2024

Από τον Α’ όμιλο, εκεί όπου συμμετέχει και η Κύπρος, έχουν περάσει η Ισπανία και η Σκωτία. Η Κύπρος θα φιλοξενήσει τους Ισπανούς σήμερα με την ελπίδα να σταματήσει να έχει αρνητικά ρεκόρ. Πολύ δύσκολο το έργο βέβαια και αν ο προπονητής, Τιμούρ Κετσπάγια, δεν βάλει την ομάδα στο γήπεδο με σκοπό να επιτεθεί, τότε ήδη γνωρίζουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Θα πρέπει όμως να παίξει και λίγο ποδόσφαιρο. Στο «Στάδιο Αλφαμέγα» θα υπάρχουν πέραν των 10 χιλιάδων οπαδών και όλοι στην ομάδα οφείλουν να παίξουν και λίγο καλό ποδόσφαιρο. Οι Ισπανοί δεν έχουν λόγο να βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά αλλά θα παίξουν για τη νίκη. Είναι μια τελευταία ευκαιρία για να πάρει η Κύπρος τουλάχιστον ένα βαθμό ή έστω να βάλει ένα γκολ. Αυτό είναι που θα επιλέξουμε και στα προγνωστικά στοιχήματος, το να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που βλέπουμε το goal/goal σε τέτοια απόδοση. Στην Fonbet το βρήκαμε στο 3,60 και θεωρουμε ότι αξίζει τον κόπο να το επιλέξουμε και αυτό γίνεται λόγω της μεγάλης απόδοσης.

Θέλουμε μόνο να δούμε, τον Τιμούρ Κετσπάγια τουλάχιστον σε ένα ματς να έχει κάποιο πλάνο και να παίξει προκειμένου να πάρει κάτι. Δεν θέλουμε άμυνα και μόνο άμυνα με σκοπό να χάσουμε με όσα λιγότερα γκολ γίνεται. Να φτιάξουμε κάποιες επιθέσεις, να δουλέψουμε στους κενούς χώρους με κάποια αντεπίθεση και τότε ίσως βρούμε τον τρόπο για κάποιο γκολ. Τονίζουμε ξανά ότι επιλέγουμε το σημείο του goal/goal μόνο και μόνο για την απόδοση του.

Προγνωστικά: Κύπρος - Ισπανία

16/11, 19:00 Κύπρος - Ισπανία Goal / Goal @3,60

Διαβάστε επίσης