Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (29/11)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (29/11)
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 - 11:59

Ανάλυση και προγνωστικά

Τετάρτη σήμερα και τα ματς του Champions League δεσπόζουν στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (19:45): Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε η Γαλατασαράι, μιας και ξέρει ότι με νίκη απόψε, πέρα από ότι αφήνει εκτός την αντίπαλό της, «αγκαλιάζει» την πρόκριση στους «16» του Champions League. Βλέπετε, είναι στους 4 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική παίζει στη Δανία απέναντι στην Κοπεγχάγη. Το πήγε όπως έπρεπε το παιχνίδι στο Μόναχο, αλλά την πάτησε και πάλι στο τέλος. Δεν ξέρω αν ήταν πάλι επειδή έμεινε από δυνάμεις, όμως, δέχτηκε και τα δύο γκολ στο φινάλε (από τον Κέιν), στο 80’ και στο 86’, ενώ μείωσε στο 93’ με το ωραίο τελείωμα του Μπακαμπού (ασίστ Ολιβέιρα). Επίσης, να θυμίζουμε ότι η μοναδική της νίκη στον όμιλο είναι το τεράστιο διπλό στο «Ολντ Τράφορντ» με εκείνο το επικό 3-2 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γενικά, πάντως, έχει δείξει δείγματα της ποιότητάς της. Και απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου το πάλεψε και στα δύο παιχνίδια, ήταν φουλ ανταγωνιστική. Εξάλλου, στο πρωτάθλημα σάρωσε με 4-0 την Αλάνιασπορ και παρέμεινε στην κορυφή με συγκάτοικο τη Φενέρμπαχτσε.

Η παράδοση που έχει η Γαλατασαράι όταν φιλοξενεί αγγλικές ομάδες είναι στο 2-3-2. Οι ήττες της είναι το 1995 (Τσέλσι 5-0) και το 2014 (Άρσεναλ 4-1), ενώ η μία από τις δύο νίκες της είναι το 1-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Νοέμβριο του 2012, με το γκολ του Μπουράκ Γιλμάζ! Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα ο Οκάν Μπουρούκ, αμφίβολος δίνεται ο (βασικός) στόπερ Σάντσες.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (19:45): Ο Γκαρνάτσο έβαλε το γκολ της χρονιάς (αν δεν το έχετε δει, δεν ξέρετε τι χάνετε!) με το απίθανο ψαλιδάκι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-0 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ». Την αδικεί λίγο, βέβαια, την αντίπαλό της, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Πήρε ανάσα, σημαντική κιόλας, αλλά στην κατάσταση που έχει βρεθεί, δεν αρκεί. Και δεν μπορεί να μείνει σε ένα παιχνίδι, ακόμη και αν ήταν η πρώτη φορά στη σεζόν που έκανε τρεις διαδοχικές νίκες! Στην Premier League ανέβηκε στην 6η θέση με αυτήν τη νίκη, όμως, για την ώρα έχει μπροστά της το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη. Μοιάζει με ματς δίχως αύριο, από την στιγμή που αν χάσει, μένει οριστικά εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Θέλει το διπλό ώστε να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Θυμίζουμε, έχασε 3-2 στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Γαλατασαράι στον πρώτο γύρο, όπως έχασε (4-3) και στο προηγούμενο παιχνίδι της, με την Κοπεγχάγη στη Δανία. Και ας προηγήθηκε δύο φορές (2-0 στο 28’ με Χόιλουντ, 3-2 στο 69’ με πέναλτι του Φερνάντες).

Στο παιχνίδι της Δανίας προφανώς και της στοίχισε η αποβολή του Ράσφορντ στο 42’, αλλά ακόμη κι έτσι, είναι ανεπίτρεπτο σε αυτό το επίπεδο, να δεχτείς δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά και να πας στο ημίχρονο στο 2-2! Ο Άγγλος επιθετικός θα χάσει το παιχνίδι στην Τουρκία, ενώ εκτός έμειναν και οι Μαρτίνες (κεντρικός αμυντικός), Κασεμίρο (μέσος), Έρικσεν (μέσος), Μάουντ (μεσοεπιθετικός), Μαλάσια (αριστερό μπακ), Έβανς (κεντρικός αμυντικός). Διαθέσιμοι τόσο ο Χόιλουντ, όσο και ο Άντονι, ενώ στην αποστολή είναι και ο Σο, ο οποίος αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΝΑΠΟΛΙ (22:00): Κανένα πρόβλημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμα μια χρονιά όσον αφορά τη φάση των ομίλων. Έχει δείξει την κυριαρχία της, έχει κάνει το τέσσερα στα τέσσερα, έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση. Και θέλει έναν βαθμό απέναντι στη Νάπολι στο Μπερναμπέου για να πάρει και μαθηματικά την πρώτη θέση. Καλύτερη επίθεση με εννιά γκολ και καλύτερη άμυνα με τρία γκολ παθητικό, η Ρεάλ επικράτησε με 3-0 της Μπράγκα την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Αντσελότι αναμένεται να κάνει rotation μιας και ακολουθούν και παιχνίδι στην Ισπανία που η βασίλισσα θέλει νίκες για να παραμείνει στην κορυφή. Εκεί βρίσκεται ισόβαθμη με τη Χιρόνα μετά την ισοπαλία της τελευταίας με την Μπιλμπάο και το άνετο 3-0 της Ρεάλ εκτός έδρας με τη Λας Πάλμας. Γνωστές πλέον οι απουσίες για τον Αντσελότι, που δεν υπολογίζει τους Βινίσιους, Κουρτουά, Μιλιτάο, Κέπα, Γκιουλέρ, Τσουαμενί και Καμαβινγκά.

Ρουλέτα συστήματα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΝΑΠΟΛΙ (22:00): Έχασε την ευκαιρία να ξεμπερδέψει και μαθηματικά με την πρόκριση. Ήρθε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη, άνοιξε το σκορ με τον Πολιτάνο, αλλά οι Γερμανοί βρήκαν γκολ ισοφάρισης στο 52' με τον Φοφανά. Και κράτησαν τον βαθμό μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Για να χάσει πάντως την πρόκριση θα πρέπει να μην κερδίσει σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που της απομένουν και ταυτόχρονα η Μπράγκα να κάνει το δύο στα δύο. Με την τελευταία αγωνιστική να είναι το δικό της παιχνίδι απέναντι στους Πορτογάλους στην Ιταλία. Στο πρωτάθλημα πήρε σπουδαίο κόντρα στην Αταλάντα με 2-1 βρίσκοντας το δεύτερο γκολ προς το φινάλε του αγώνα στο Μπέργκαμο. Στη Μαδρίτη πηγαίνει χωρίς τον Μάριο Ρουί και τον Λίντσρομ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης