Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους κόβει τα… γελάκια και πληρώνει ο Θρύλος!

Τους κόβει τα… γελάκια και πληρώνει ο Θρύλος!
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 09:50

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο (16:30) για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη σκιά της συντριβής στη Γερμανία και μονόδρομο τη νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων στην έδρα της Φράιμπουργκ και όχι μόνο δεν διεκδίκησαν το αποτέλεσμα που θα τους επέτρεπε να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση του Europa League, αλλά υπέστησαν και μια πολύ βαριά ήττα (5-0) που βάρυνε πολύ το κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει πάντως την ευρωπαϊκή του πορεία μέσω του Conference League, πετυχαίνοντας τον μίνιμουμ στόχο εφόσον νικήσει ή έστω πάρει ισοπαλία όταν θα υποδεχθεί την Μπάτσκα Τοπόλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην 6η και τελευταία στροφή του ομίλου.

Όμως αυτή τη στιγμή το ζητούμενο για την ομάδα είναι να αφήσει πίσω έστω προσωρινά το σοκ της βαριάς ήττας στη Γερμανία ώστε να μην στοιχίσει σε απώλεια εντός συνόρων.

Η κούρσα τίτλου στη Super League συνεχίζεται με τη δοκιμασία στον Βόλο, με το «τρίποντο» να είναι μονόδρομος κόντρα στους Θεσσαλούς του Άνχελ Λόπεθ που παλεύουν για την παραμονή στα «σαλόνια» και την προηγούμενη αγωνιστική πήραν βαθιά ανάσα χάρη στη νίκη επί του Πανσερραϊκού (1-0).

Πέρυσι ο Ολυμπιακός πέρασε με άνεση από το Πανθεσσαλικό, τόσο στην κανονική περίοδο (0-4), όσο και στα Playoffs (0-3). Το σκορ πολλαπλών επιλογών 0-1, 0-2, 0-3 με τον Βόλο προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

Μπροστάρης στην αντίδραση των «ερυθρόλευκων» θα είναι ο Κώστας Φορτούνης που έχει τρία συνεχόμενα ματς που βρίσκει δίχτυα στο πρωτάθλημα. Να σκοράρει και στον Βόλο το συναντάμε σε απόδοση 2.75.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης