Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέες ανατροπές στις αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Νέες ανατροπές στις αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - 12:45

To Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι ειδήσεις ήταν πολλές και σημαντικές μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στα γήπεδα της ελληνικής επικράτειας. Οι ειδήσεις αυτές, αποτελούσαν προϊόν των αποτελεσμάτων στα παιχνίδια και κατ’ επέκτασιν σημεία επιρροής για τις αποδόσεις στο στοίχημα.

Όπως κάθε εβδομάδα, η δράση στο χορτάρι, στους αγώνες της Stoiximan Super League επιφέρει αλλαγές, μικρές ή μεγάλες στις αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παρά τις διαλείψεις και την απώλεια δύο βαθμών στο Αγρίνιο, η ΑΕΚ παραμένει το πρώτο φαβορί στη Stoiximan με 3.25, με σημαντική αύξηση ωστόσο, από το 2.50 όπου τη συναντούσαμε μετά την 13η αγωνιστική.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Για τον Ολυμπιακό και τη νέα του σελίδα, το ζητούμενο είναι πρωτίστως να μην χαθεί η επαφή με την κορυφή. Αυτό επετεύχθη στις Σέρρες με το 0-1, ενώ τα στοιχηματικά νούμερα για κατάκτηση της Stoiximan Super League κατέβηκαν, από το 4.00, στο 3.25.

Ο ΠΑΟΚ, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, που πριν μερικούς μήνες είχε απόδοση για κατάκτηση στο 20.00, κατέβασε κι άλλο την τιμή του στη Stoiximan, αφού τον συναντάμε στο 4.00 από το 6.75 όπου και βρισκόταν.

Την ίδια απόδοση για κατάκτηση τίτλου, έχει και ο Παναθηναϊκός, που δεν γινόταν να μην επηρεαστεί μετά την ήττα στο Περιστέρι. Το 3.25 του «τριφυλλιού», έγινε λοιπόν 4.00.

Το μακροχρόνιο στοίχημα αποτελεί αγαπημένη αγορά του κοινού και εξιτάρει αφάνταστα τους παίκτες λόγω των πολλαπλών μεταβολών. Έτσι, οι νέες συνθήκες δημιουργούν ιδανικό πεδίο για δράση.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Διαβάστε επίσης