Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά Premier League (27/12/23)

Προγνωστικά Premier League (27/12/23)
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 - 10:45

Συνεχίζεται η δράση στην Premier League και στα σημερινά (27/12/23) προγνωστικά ξεχωρίζουν δύο επιλογές σε αποδόσεις 3,60 & 4,20.

Ακολουθεί η ανάλυση και τα μελετημένα προγνωστικά.

Προγνωστικά Premier League (27/12/2023)

Μπρέντφορντ - Γουλβς

Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα η Μπρέντφορντ, καθώς έχει ηττηθεί σε 5/6 τελευταίες εμφανίσεις της και μάλιστα η μοναδική της νίκη ήρθε απέναντι στη νεοφώτιστη και ταυτόχρονα φτωχότερο ρόστερ της κατηγορίας, Λούτον. Το πρόβλημα της εντοπίζεται στον ανασταλτικό τομέα, εκεί όπου δέχεται σταθερά φάσεις και γκολ εδώ και 7 σερί ματς. Η Γουλβς έρχεται από τεράστια νίκη, διότι κέρδισε με 2-1 τη Γουλβς έπειτα από μία εξαιρετική εμφάνιση. Γενικότερα, είναι σε καλή κατάσταση, αφού έχει ηττηθεί μόλις σε 1 από τους 4 τελευταίους αγώνες της σε επίπεδο πρωταθλήματος (2-1-1).

Σε αντίθετα μομέντουμ οι δύο ομάδες, με την Μπρέντφορντ πέρα από ντεφορμέ να μην της βγαίνει και τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Η Γουλβς είναι καλά και μπορεί να θέσει ζητήματα στους γηπεδούχους μέσω των κόντρα-επιθέσεων. Πιο ισορροπημένο περιμέναμε το σετ αποδόσεων και η αξία στα προγνωστικά Premier League (27/12/23) βρίσκεται ξεκάθαρα στη νίκη των φιλοξενούμενων, η οποία προσφέρεται σε τιμές πάνω από τον τετραπλασιασμό στην Bet365 (στο 4,20 το διπλό).

Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας

Η Τσέλσι ηττήθηκε από τη Γουλβς στο πιο πρόσφατο δείγμα της, με την εμφάνιση της για ακόμα μία φορά να κυμαίνεται στη μετριότητα. Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη της ήττα στα 4 τελευταία παιχνίδια της (1-0-3). Η Κρίσταλ Πάλας συνεχίζει να αγνοεί το τρίποντο, αφού για 7ο διαδοχικό αγώνα (0-3-4) στο πρωτάθλημα έμεινε χωρίς νίκη. Βέβαια το πρόσωπο που παρουσίασε στο ντερμπάκι με την Μπράιτον ήταν ελπιδοφόρο και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική ανασταλτικά θα μπορούσε να κρατήσει το υπέρ να πάρει τους 3 βαθμούς.

Λονδρέζικο ντέρμπι και συνήθως αυτές οι αναμετρήσεις έχουν τις ιδιαιτερότητες τους. Τη δεδομένη χρονική βέβαια καμία από τις 2 ομάδες δεν μας πείθει για να ποντάρουμε πάνω της, οπότε αναφορικά με το καθαρό σημείο θα πάμε πάσο στα προγνωστικά Premier League (27/12/23).

Στα γκολ μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα για το Goal/Goal του 1,83 από τη Fonbet, καθώς αμφότερες σκοράρουν και δέχονται τέρματα με συνέπεια. Ενδεικτικά η Τσέλσι έχει επιβεβαιώσει την συγκεκριμένη επιλογή σε 6/8 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Κρίσταλ Πάλας σε 7/9 τελευταία δείγματα της.

Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι

Διακόπηκε το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων για την Έβερτον (μετρούσε 4 διαδοχικές νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα), αφού ηττήθηκε με 2-1 από την Τότεναμ. Άδικο αποτέλεσμα, με το σύνολο του Ντάις να σπαταλά σωρεία ευκαιριών (1,86 τα Xgoals της Έβερτον) και ουσιαστικά να πληρώνει το πρώτο κακό 20λεπτο που βρέθηκε να χάνει με 2-0. Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το Μουντιάλ συλλόγων, κάνοντας επίδειξη δύναμης απέναντι στη Βραζιλιάνικη Φλουμινένσε (5-0), όμως στο πρωτάθλημα κάνει... νερά το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει κερδίσει μόλις σε 1 από τα 6 τελευταία ματς της (1-4-1) και μάλιστα δέχεται σταθερά τέρματα εδώ και 7 σερί αγωνιστικές.

Δεν θα είναι καθόλου ματς για την Σίτι το συγκεκριμένο, ειδικά με τις εκτός έδρας επιδόσεις που παρουσιάζει στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ (5-1-3 το σερί στις 9 εξόδους της στο πρωτάθλημα). Η Έβερτον είναι αξιόμαχη και μπροστά στο κοινό της αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της, έχοντας ηττηθεί μόλις σε μία από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της (3-1-1).

Με βάση τα παραπάνω, αλλά και το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι τρομερά ποιοτική και ένα γκολ το βρίσκει και στις κακές βραδιές της, θα πάμε στην κόντρα της (1Χ), συνδυάζοντας την όμως με το Goal/Goal. Το combo bet λοιπόν 1Χ & Goal/Goal προσφέρεται στο 3,60 από τη Novibet και θα αποτελέσει επιλογή μας στα σημερινά (27/12/23) προγνωστικά Premier League.

Premier League (27/12/23): Betmarket επιλογές

21:30, Μπρέντφορντ - Γουλβς: 2, σε απόδοση 4.20

22:15, Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι: 1Χ & Goal/Goal, σε απόδοση 3.60

Διαβάστε επίσης

Προγνωστικά Premier League (26/12/23)

Προγνωστικά Premier League (26/12/23)

Η περίφημη boxing day έφτασε και στα σημερινά προγνωστικά Premier League (26/12/23) ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα.