Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 28/12)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 28/12)
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 - 12:51

Πέμπτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι λιγοστές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over, το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (22:15): Η Άρσεναλ έμεινε στο 1-1 στο «Άνφιλντ» απέναντι στη Λίβερπουλ, σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι. Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε στο 4’ με τον Γκάμπριελ, αλλά ισοφαρίστηκε στο 29’, με τον Ζιντσένκο να μη μπορεί να περιορίσει τον Σαλάχ. Πιέστηκε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν πιστεύω ότι τη χαλάει η ισοπαλία στο συγκεκριμένο γήπεδο. Έτσι κι αλλιώς, δεν τα πηγαίνει πολύ καλά στο «Άνφιλντ» εδώ και αρκετά χρόνια. Έχασε την ευκαιρία να μεγαλώσει τη διαφορά στην κορυφή, όμως, τώρα καλείται να πάρει το ματς και να επιστρέψει στην πρώτη θέση μετά το διπλό της Λίβερπουλ επί της Μπέρνλι. Το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν το επιβλητικό 2-0 επί της Μπράιτον, ενώ εντός έδρας έχει 7-2-0 και 22-8 γκολ. Συμπλήρωσε κάρτες και δεν παίζει στο Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ ο Χάβερτζ (μεσοεπιθετικός), εκτός δίνονται και οι Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός), Τομιγιάσου (δεξί μπακ), Βϊειρά (μεσοεπιθετικός), Παρτέι (μέσος).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (22:15): Η Γουέστ Χαμ πήρε μία μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έκανε κάποιο μεγάλο παιχνίδι, όμως, σε αυτά τα ντέρμπι, δεν παίζει ρόλο το πώς είσαι, παρά μόνο το αποτέλεσμα. Ο Μπόουεν στο 72’ και ο Κούντους στο 78’ έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Μόγες που έχει μπει και πάλι στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Είχε προηγηθεί το 3-0 επί της Γουλβς, ενώ ενδιάμεσα ήταν αγνώριστη έως ανύπαρκτη στη συντριβή με 5-1 από τη Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Το έχω ξαναγράψει, γενικά φέτος δεν έχει πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετές δυνατότητες με αυτό το ρόστερ. Δεν έχει άλλα προβλήματα ο κόουτς της Γουέστ Χαμ, εκτός παραμένει μόνο ο τραυματίας Αντόνιο (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας (21:15): Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή. Προέρχεται από τρεις σερί εκτός έδρας νίκες με αποτέλεσμα η ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη μετά το 9-7 ρεκόρ το οποίο του έχει δώσει την 4η θέση στην κατάταξη και το οποίο μπορεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο με τη λήξη του α' γύρου στην Euroleague. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να υπολογίζει και στον Ματίας Λεσόρ καθώς ο ίδιος ο Τούρκος προπονητής είπε την παραμονή του αγώνα ότι κατά 80% με 90% ο Γάλλος σέντερ θα είναι διαθέσιμος γι' αυτό το ματς. Από εκεί και πέρα δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, με εξαίρεση, φυσικά, αυτό του Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος ωστόσο έχει γυρίσει την κλεψύδρα ανάποδα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Με δεδομένο ότι και το ΟΑΚΑ θα «βράζει» από 18.000 φιλάθλους συνιστούμε ανεπιφύλακτα τον «άσο» ακόμα και με περισσότερους από 6.5 πόντους.

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας (21:15): Ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθεί ακόμα να βρει τα «πατήματά» του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα τελευταία ματς στην Euroleague έχει δύο νίκες και δύο ήττες ενώ προέρχεται από το σπουδαίο «διπλό» απέναντι την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «άδειο» ωστόσο «Aleksandar Nikolic Hall» του Βελιγραδίου. Αυτή τη στιγμή η σερβική ομάδα βρίσκεται στο 6-10 ρεκόρ ενώ στα εκτός έδρας ματς έχει μόλις μία νίκη σε σύνολο οκτώ αναμετρήσεων. Και αυτή σε ματς κεκλεισμένων των θυρών. Μακριά από την «Stark Arena» σκοράρει 83.3 πόντους και δέχεται 86.2. Κοινώς τα παλεύει τα ματς. Παρελθόν έχει αποτελέσει από τον Ερυθρό Αστέρα ο Σαμπάζ Νέιπιερ ο οποίος στα 12 παιχνίδια που φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» είχε κατά μέσο όρο 9.8 πόντους, 2.3 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.7 ριμπάουντ, σουτάροντας με 44% στα δίποντα και 31% στα τρίποντα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης