Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα αλλάζει όλα στο 1.80 ο Ολυμπιακός!

Τα αλλάζει όλα στο 1.80 ο Ολυμπιακός!
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 09:45

Ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει θρυλική αντίδραση και να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ (17:30) στην επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Νέα αρχή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος εξαιτίας της ήττας από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου (2-0) έχασε κι άλλο έδαφος στην κούρσα του τίτλου (41 βαθμοί), μένοντας πλέον στο -9 από τον πρώτο ΠΑΟΚ, στο -7 από τη δεύτερη ΑΕΚ και στο -6 από τους τρίτους της κατάταξης «πράσινους».

Το αρνητικό αποτέλεσμα και η προβληματική εμφάνιση προκάλεσε εκ νέου αναστάτωση, με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να επιστρέφει στο λιμάνι για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, αντί του Πέδρο Άλβες που δεν μακροημέρευσε σε αυτό το νευραλγικό πόστο. Ακολούθησε και η απομάκρυνση του Καρβαλιάλ και πλέον η μπάλα περνά εντός των τεσσάρων γραμμών, με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να αντιδράσουν άμεσα μετά την ήττα στο «αιώνιο» ντέρμπι και να κάνουν νέα αρχή.

Περιθώριο για κάτι διαφορετικό πέρα από τη νίκη δεν υπάρχει, με τον Ολυμπιακό να στοχεύει στο 13/13 απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου, καθώς μετρά μια ντουζίνα συνεχόμενες νίκες εντός κι εκτός έδρας, από την ήττα του 2018 στην Κρήτη (1-0). Η νίκη του Θρύλου από το ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 1.83.

Η τελευταία φορά που ο ΟΦΗ έφυγε με θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο ήταν το 2011 (2-2), με την ομάδα των Κρητικών να μην βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά (1-2) έχει κολλήσει στους 20 βαθμούς, έχοντας μόλις μία νίκη σε 14 αγωνιστικές.

Οι Κρητικοί διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 17 τέρματα, με τον Ολυμπιακό να μπορεί να φτάσει σε μια καθαρή νίκη που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά. Το σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0 ή 3-0 είναι σε απόδοση 2.35.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης

Παρολί με άρωμα Superleague στο 6,31

Παρολί με άρωμα Superleague στο 6,31

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Superleague και το Freetips247.com έχει τα προγνωστικά με παρολί στο 6,31.