Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο βήμα πρόκρισης σε θρυλική απόδοση!

Πρώτο βήμα πρόκρισης σε θρυλική απόδοση!
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 - 09:45

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16» του Conference League απέναντι στη Φερεντσβάρος στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:45)!

Επιστροφή στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» για τον Ολυμπιακό, ο οποίος για άλλη μία χρονιά αγωνίζεται εκτός συνόρων σε νοκ-άουτ αγώνες, αποδεικνύοντας πως είναι ο πλέον σταθερός εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στις διεθνείς διοργανώσεις.

Αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προσπάθειά τους στα Playoffs του Conference League, όπου τίθενται αντιμέτωποι της Φερεντσβάρος με φόντο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Θρύλος περιμένει την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας στο Φάληρο για το πρώτο βήμα προς την πρόκριση, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για πρώτη φορά στον πάγκο, καθώς ο Ισπανός πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία.

Μοναδική προσφορά για τις μάχες του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος

Ο έμπειρος τεχνικός με νωπές ακόμα τις δάφνες από την περσινή κατάκτηση του Europa League με τη Σεβίλλη είδε από την εξέδρα το εμφατικό 4-0 επί του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και ήρθε η ώρα για το ντεμπούτο που θα είναι μάλιστα ευρωπαϊκό, όπως είχε γίνει και με τον προκάτοχό του, Κάρλος Καρβαλιάλ, που είχε ντεμπουτάρει στο 5-2 επί της Μπάτσκα Τοπόλα, αποτέλεσμα που διασφάλισε την παρουσία του Ολυμπιακού στο Conference League. Η νίκη του Ολυμπιακού επί των Ούγγρων σε ένα κατάμεστο και «καυτό» γήπεδο προσφέρεται σε απόδοση 1.88.

Οι Πειραιώτες δε θέλουν η ευρωπαϊκή ευκαιρία να πάει χαμένη, στοχεύοντας παράλληλα να πάρουν ρεβάνς για τον αποκλεισμό του 1996 στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA, όταν η Φερεντσβάρος είχε προκριθεί με το 3-1 στη Βουδαπέστη, σε συνδυασμό με το 2-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς τερμάτισε αήττητη, αλλά δεύτερη στον όμιλό της, πίσω από την περσινή φιναλίστ Φιορεντίνα, συνδυάζοντας με Goal/Goal τα 5/6 παιχνίδια της, με απολογισμό δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Το Goal/Goal στον πρώτο αγώνα των Playoffs είναι στο 1.80.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης

Μανουσέλης στο Slam Dunk: «Χειρότεροι οι διαιτητές στην Ευρώπη, στην Ελλάδα μεγαλοποιείται»

Μανουσέλης στο Slam Dunk: «Χειρότεροι οι διαιτητές στην Ευρώπη, στην Ελλάδα μεγαλοποιείται»

Ο Μάνος Μανουσέλης μίλησε στο 5ο επεισόδιο του «Slam Dunk»του StoiximaView και μεταξύ άλλων ευχήθηκε να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα για τους διαιτητές, ενώ τόνισε πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι η Ανατολή, με τη Δύση.