Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χάρης Γιαννόπουλος στο «Slam Dunk» (video)

Ο Χάρης Γιαννόπουλος στο «Slam Dunk» (video)
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - 21:39

O Χάρης Γιαννόπουλος είναι ο καλεσμένος στο 9ο επεισόδιο του «Slam Dunk» και μίλησε για όσα έχει καταφέρει το Μαρούσι τη φετινή σεζόν, για το πως έχει φτάσει και είναι στο καλύτερο του σημείο αγωνιστικά, ενώ επιλέγει και νικητή και για το ντέρμπι. Από τη συζήτηση δεν λείπουν ούτε οι… αγαπημένοι Γουόριορς.

Το 9o επεισόδιο του «Slam Dunk» είναι γεγονός και κάθε εβδομάδα το μπάσκετ πρωταγωνιστεί. Ακόμα περισσότερο τώρα που έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. Όλο το ενδιαφέρον στρέφεται εκεί με ανάλυση, ρεπορτάζ και αρκετή κουβέντα για όλα γύρω από το μεγάλο παιχνίδι. Έχουμε μπει στη τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας της Euroleague και γίνονται οι πρώτες εκτιμήσεις για τις θέσεις κατάταξης.

Εκλεκτός καλεσμένος στο 9ο επεισόδιο του Slam Dunk είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος. Ο έμπειρος παίκτης του Αμαρουσίου μίλησε για τη φετινή εντυπωσιακή σεζόν της ομάδας του, για το πως κατάφερε στα 34 του να είναι στη καλύτερη του κατάσταση και δεν αφήνει αναπάντητο ούτε το ερώτημα για τον νικητή του ντέρμπι. Ο Χάρης Γιαννόπουλος έχει μια αδυναμία στους Γουόριορς και γινόταν να μην εκφράσει την αισιοδοξία του για την 6η θέση της κανονικής διάρκειας του NBA.

Μεταξύ άλλων ο Χάρης Γιαννόπουλος είπε: «Έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, είναι ορατά, είμαστε απρόβλεπτοι. Αυτό έχει τα καλά του, αλλά έχει και τα στραβά του. Δεν είναι πολύ εύκολο να προσαρμόζεται μια ομάδα σε τόσες αλλαγές προπονητών. Το έχω περάσει αρκετές φορές».

Για το Μαρούσι: «Το Μαρούσι είναι ένα μπασκετικό σωματείο. Έχει πάρα πολύ καλές ακαδημίες και πάρα πολλά παιδιά στις ακαδημίες. Υπάρχουν αποτελέσματα, υπάρχει οργάνωση και δουλεύουν σωστά. Είναι μια ομάδα που έχει κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, έχει βρεθεί στο πάνω μέρος του βαθμολογικού πίνακα και στα καλά χρόνια του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι είναι σοβαροί, οργανωμένοι, θέλουν να κάνουν εργασίες για να βελτιωθεί το γήπεδο».

Για τον νικητή στο επερχόμενο ντέρμπι: «Τα ματς απ βγαίνουν καλύτερα για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι. Οπως μου έβγαιναν και στο Κύπελλο, βέβαια εκεί δεν ήταν ο Σλούκας τόσο έτοιμος, αλλά ο τρόπος που παίζει ο Ολυμπιακός και προσεγγίζει το παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου και τραυματισμών και η εικόνα που έχει και το μπάσκετ του που έχει συνέπεια… δεν μπορώ να πω κάτι άλλο εκτός από Ολυμπιακό».

Όσο για τους Γουόριορς ο Χάρης Γιαννόπουλος μοιάζει κάτι παραπάνω από αισιόδοξος…. «Αν καταφέρουμε με το Μαρούσι να πάρουμε την 6η θέση, σίγουρα θα τη πάρουν και οι Γουόριορς», ήταν η ατάκα του έμπειρου παίκτη, για τη πορεία της ομάδας του Στιβ Κερ.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Γιαννόπουλος στο 9ο επεισόδιο του «Slam Dunk»:

Διαβάστε επίσης