Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γίνεται ξανά ο εφιάλτης τους και πληρώνει σούπερ Θρύλος!

Γίνεται ξανά ο εφιάλτης τους και πληρώνει σούπερ Θρύλος!
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 10:23

Τους τελειώνει και μπαίνει γερά στη μάχη του τίτλου: Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (20:30) εκτός έδρας για έναν «τελικό» στην κούρσα του πρωταθλητή της SuperLeague.

Με φόρα από την συγκλονιστική εξάρα επί της Μακάμπι, που ακούστηκε και «έπαιξε» σε όλη την Ευρώπη, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κερδίσει για ακόμα μία φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια και να μπει ξανά στο παιχνίδι του τίτλου στη SuperLeague.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε χρόνο για να δοκιμάσει σχήματα και να προετοιμάσει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η… συνταγή ήταν άκρως πετυχημένη στην απίστευτη ανατροπή του EuropaConferenceLeague και δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο σοβαρός, συγκεντρωμένος και ψυχωμένος Ολυμπιακός μπορεί να κάνει παρέλαση σε μία έδρα που μόνο αυτός ξέρει να κρατά σε σιωπή: Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 4.50.

Το σχήμα με τα τρία χαφ ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση και ο Θρύλος διαθέτει όλα τα «όπλα» για να κυριαρχήσει τακτικά στον αγωνιστικό χώρο. Η παρουσία του Κάρμο προσφέρει έξτρα ασφάλεια στα μετόπισθεν και ο Ολυμπιακός μπορεί να κρατήσει την ΑΕΚ στο «μηδέν», όπως έχει κάνει τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν: Ο συνδυασμός της νίκης των φιλοξενούμενων χωρίς γκολ από τη μεριά των γηπεδούχων συνοδεύεται με απόδοση 7.50.

Όσο για το ποιος μπορεί να μετατρέψει τους φιλάθλους της ΑΕΚ σε… αγάλματα; Η απάντηση είναι προφανής: Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, κάνει πάρτι κόντρα σε όποια άμυνα βρεθεί μπροστά του και σίγουρα μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ. Στο 3.75 το ενδεχόμενο να σκοράρει έστω μία φορά στην αναμέτρηση ο Μαροκινός.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης

Με τα γκολ στο ντέρμπι

Με τα γκολ στο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΑΕΚ στην OPAP Arena και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.