Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συμεωνίδης στο «Slam Dunk»: «Ξέρει πως να πάει στο Final 4 ο Ολυμπιακός»

Συμεωνίδης στο «Slam Dunk»: «Ξέρει πως να πάει στο Final 4 ο Ολυμπιακός»
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 13:03

Το 12o επεισόδιο του «Slam Dunk» είναι γεγονός και κάθε εβδομάδα το μπάσκετ πρωταγωνιστεί. Σήμερα τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα, αφού τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι πιο ξεκάθαρα για τη συνέχεια της Euroleague και η συζήτηση για τα playoffs είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Ο Νίκος Ζέρβας και η Δήμητρα Ηρειώτη σχολιάζουν όσα έγιναν τη περασμένη αγωνιστική στη Euroleague, ενώ υπάρχει συζήτηση και για το ρεπορτάζ των δύο ομάδων. Ο Σάββας Συμεωνίδης, ο βοηθός προπονητή του Λαυρίου είναι ο εκλεκτός καλεσμένος του 12ου επεισοδίου του «Slam Dunk». Σχολιάζει τη πορεία του Λαυρίου φέτος και φυσικά δεν λείπει η κουβέντα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Δείτε όσα είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάββας Συμεωνίδης στο 12ο επεισόδιο του «Slam Dunk»:

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι σημαντικό ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει το πλεονέκτημα έδρας. Όταν έχεις ένα μικρό rotation σίγουρα μπορεί κάποιοι παίκτες να κουραστούν, αλλά τώρα μπαίνουμε σε ένα κομμάτι, που τα παιχνίδια κρίνουν πράγματα. Όλοι έχουν ενθουσιασμό, θέλουν να παίξουν και πιστεύω ότι δεν τους βαραίνει η κούραση. Είναι παιχνίδια που δίνουν τίτλους, που δίνουν αξία στη χρονιά και θεωρώ ότι μπορεί το μικρό rotation τώρα να είναι πιο σημαντικό».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είχε σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν. Είχε και τους τραυματισμούς… Θα μπορούσε να είναι σε καλύτερη θέση. Έχει μια βάση, γνωρίζει και ο Μπαρτζώκας και οι παίκτες το πως θέλει να παίξει.Ο Ολυμπιακός είναι πολύ επικίνδυνος αν δεν έχει πλεονέκτημα έδρας. Από τις ομάδες που θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας, δεν θα θέλει κανείς τον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα που μπορεί να σε κερδίσει στο γήπεδο σου, έχει δυναμική εντός έδρας και είναι μια ομάδα που ξέρει πως να πάει στο Final 4. Ας μην το υποτιμήσουμε αυτό».

Αναλυτικά όσα έγιναν στο 12ο επεισόδιο του Slam Dunk

Διαβάστε επίσης