Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρυλική παράνοια: Πληρώνει 100.00 να φτάσει στον τελικό ο Ολυμπιακός!

Θρυλική παράνοια: Πληρώνει 100.00 να φτάσει στον τελικό ο Ολυμπιακός!
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 18:40

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός μέσα στην Πόλη, όμως τα καλύτερα έρχονται στο Conference League! Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την επική πρόκριση εις βάρος της Φενέρμπαχτσε, ζουν ιστορικές στιγμές, αφού για πρώτη φορά προκρίθηκαν σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ντελίριο ενθουσιασμού και φίλαθλοι, παίχτες τεχνικό επιτελείο λειτουργούν σαν γροθιά. Άπαντες έχουν στο μυαλό τους το σύνθημα της διοίκησης «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» και έχουν προορισμό τον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 29 Μαΐου.

Ενδιάμεσα οι παίχτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Αστον Βίλα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» υπό τις οδηγίες του Βάσκου προπονητή απέδειξαν ότι δεν φοβούνται κανένα αντίπαλο και καμία έδρα. Η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό πληρώνει 100.00 στη Novibet!

Μάλιστα, ο Coach του Ολυμπιακού με δεδομένο ότι πέρυσι κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη γνωρίζει τον δρόμο προς την κορυφή και καθοδηγεί μαεστρικά τους Πειραιώτες.

Αποκλειστική Προσφορά* για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League

Ο Ολυμπιακός πλέον μοιάζει πολύ σκληρός για να πεθάνει και όλοι αναγνωρίζουν ότι έχουν μπροστά τους μια ιστορική πρόκληση που δεν είναι άλλη από το παίξουν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης επί ελληνικού εδάφους.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης

Stoiximan Super League με Mission & Seri!

Stoiximan Super League με Mission & Seri!

Περιττό το ρίσκο στο ΟΦΗ – Βόλος, «καίγονται» για αποτέλεσμα οι Παναιτωλικός και Κηφισιά, σε Τρίπολη και Περιστέρι αντίστοιχα! Ανάλυση και προγνωστικά.