Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενθουσιάζει, σκοράρει και διπλασιάζει ο Θρύλος!

Ενθουσιάζει, σκοράρει και διπλασιάζει ο Θρύλος!
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 - 09:15

O Ολυμπιακός συνεχίζει με τον αέρα της Ευρώπης και δοκιμάζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη (19:30) για να συνεχίσει να είναι ακόμα πιο δυνατά στο «κόλπο» του πρωταθλήματος!

Ο οργανισμός του Ολυμπιακού πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν αντίστροφα για την τεράστια πρόκληση των ημιτελικών του Conference League με την Άστον Βίλα με φόντο τον ιστορικό τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ οι «μικροί» ήδη έφεραν το πρώτο Ευρωπαϊκό!

Η ομάδα U19 έφτασε σε θρυλική επιτυχία και ιστορική κορυφή, καθώς έφερε στον Πειραιά την κούπα στο Youth League της UEFA, το Champions League των μικρών ηλικιών με θρίαμβο επί της Μίλαν στον τελικό (3-0), ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον ενθουσιασμό!

Η σκυτάλη περνά ξανά στους… μεγάλους που λίγο πριν αντιμετωπίσουν την αγγλική ομάδα στα ημιτελικά του Conference League δίνουν τη μεγάλη μάχη για τον τίτλο στη Super League!

Μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-1) με την… αύρα της μεγάλης πρόκρισης επί της Φενέρ, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη για άλλο ένα «τρίποντο» που θα τη διατηρήσει κοντά στην κορυφή, την ώρα που βρίσκεται στο -6 από την πρώτη και στο -5 από τη δεύτερη θέση, αλλά με αγώνα λιγότερο (σ.σ. με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα).

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο κίνητρο και ψυχολογία στα ύψη με τον Άρη να προσπαθεί να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του τελικού κυπέλλου, ωστόσο χωρίς κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Στο ματς του Φαλήρου οι Πειραιώτες με 3-0 έκαναν το 3/3 στις αναμετρήσεις με τους Θεσσαλονικείς (4-1, 1-2 στην κανονική περίοδο) με προβάδισμα από το ημίχρονο. Να προηγείται από το ημίχρονο και να νικήσει ο Θρύλος είναι σε απόδοση 2.25.

Και τα πέντε τελευταία ματς με τον Άρη συνδυάστηκαν με Over 2.5 γκολ. Το Over 2.5 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι σε απόδοση 1.80.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης