Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 15:50

Νίκη και μόνο νίκη αναζητά ο Ολυμπιακός στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου. Στο 1-1 έμειναν με τον Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης οι «ερυθρόλευκοι», χάνοντας και άλλο έδαφος στη μάχη του εφετινού τίτλου. Στην 4η θέση και τους 67 πόντους οι Πειραιώτες, απέχουν οχτώ βαθμούς από την κορυφή και την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, ΑΕΚ. Την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών αναζητά ο Ολυμπιακός, που έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και την πρώτη μάχη με την Άστον Βίλα, για τα ημιτελικά του Europa Conference League. Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν ξανά με αλλαγές, καθώς ο Βάσκος τεχνικός έχει αφήσει εκτός τους Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα και Γιόβετιτς. Αναλυτικά η αποστολή: Καρβάλιο, Άμπι, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Ναβάρο, Μασούρας, Πασχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Μπότης, Φορτούνης, Όρτα, Ρίτσαρντς. «Έχω ξεχάσει ήδη το ματς με τον Άρη και σκέφτομαι αυτό με την Λαμία. Ότι έγινε, έγινε. Ισοφαρίσαμε και δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την αξία που έχει ο αντίπαλος και τώρα η σκέψη μας είναι στη Λαμία. Αυτή είναι η δυσκολία στα παιχνίδια αυτά, ότι δηλαδή όλοι ανυπομονούνε για το παιχνίδι που στη θεωρία είναι το πιο σημαντικό, με την Άστον Βίλα. Τώρα το σημαντικό παιχνίδι μας είναι η Λαμία. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα πρέπει να νικήσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Δεν είναι εύκολο όμως αυτή είναι η δουλειά μας, να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας στο αύριο και όχι στην Πέμπτη», τόνισε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.



Το πάλεψε και δικαιώθηκε την περασμένη αγωνιστική η Λαμία. Μετά από επτά διαδοχικές ήττες στη διαδικασία των playoffs, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου κατάφερε να φτάσει στον πρώτο της βαθμό. Σταμάτησε τον ΠΑΟΚ η ομάδα της Φθιώτιδας, με την μπίλια να κάθεται στο 1-1. Είναι δεδομένο πως θα το παλέψει και στο Φάληρο.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…



Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming



* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης