Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για την ιστορική νίκη-πρόκριση σε θρυλική απόδοση!

Για την ιστορική νίκη-πρόκριση σε θρυλική απόδοση!
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024 - 09:30

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00) καθώς είναι έτοιμος να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League!

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το θριαμβευτικό 2-4 στο Villa Park βρίσκεται ένα βήμα ή για την ακρίβεια δύο βήματα πιο κοντά στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας και καλείται να ολοκληρώσει τη δουλειά για να γράψει ιστορία φτάνοντας στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της θρυλικής ιστορίας του!

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέπληξαν όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με την ολοκληρωτική τους εμφάνιση και θρίαμβο επί αγγλικού εδάφους και χάρη στη νίκη με δύο γκολ διαφορά έχουν το πάνω χέρι για την ιστορική πρόκριση.

Ωστόσο θα χρειαστεί άλλη μία σπουδαία εμφάνιση, με σύμμαχο τον τρομερό κόσμο που θα γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» ώστε να γραφτεί ιστορία με φόντο τον τελικό! Η φλόγα κόσμου και ομάδας δε σβήνει σε αυτή τη θρυλική πορεία και τώρα στο τελευταίο βήμα πριν τον τελικό τίποτα δεν είναι ικανό να τη σβήσει! Η νίκη του Ολυμπιακού και στο Φάληρο είναι σε απόδοση 3.40.

Ο Θρύλος καλείται να επιβεβαιώσει την εξαιρετική παράδοση που έχει με «διπλό» στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας, με 12/13 προκρίσεις και μοναδικό αποκλεισμό το 2012 από τη Μέταλιστ (0-1, 1-2).

Στον πρώτο ημιτελικό τη διαφορά έκανε συνολικά η ομάδα αλλά και μόνος του ο Αγιούμπ Ελ Καμπί που διέλυσε κάθε αμυντικό πλάνο του Ουνάι Έμερι, παραβιάζοντας ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές την εστία της Βίλα!

Ο Μαροκινός με αυτό το ιστορικό χατ τρικ έφτασε τα 8 γκολ σε μόλις 7 συμμετοχές στη διοργάνωση, όντας πρώτος σκόρερ καθώς έχει διαλύσει τα κοντέρ! Μετά το χατ τρικ στο Μπέρμιγχαμ να χριστεί σκόρερ και στην ιστορική ρεβάνς που οδηγεί στον τελικό προσφέρεται σε απόδοση 2.80.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης