Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευρωπαίος Θρύλος στη Λεωφόρο με Bet Builder στο 14.00!

Ευρωπαίος Θρύλος στη Λεωφόρο με Bet Builder στο 14.00!
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 - 09:40

Ασταμάτητος ο Θρύλος πάει για φινάλε όνειρο στη Λεωφόρο! Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην τελευταία στροφή της Super League και είναι αποφασισμένος να «σφραγίσει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης σεζόν μέσω του ελληνικού Πρωταθλήματος και στη συνέχεια να αφοσιωθεί στον τελικό του Conference League.

Οι παίχτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πετάνε φλόγες και αυτό το απέδειξαν και την Κυριακή όταν κατατρόπωσαν (2-0) την ΑΕΚ και την «γκρέμισαν» από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στη Λεωφόρο με την ψυχολογία στο ζενίθ και όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία (ΠΑΟΚ 77, ΑΕΚ 75, Ολυμπιακός 73, Παναθηναϊκός 71) βολεύονται και με την ισοπαλία για να πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην εκκίνηση του ματς αναμένουμε προσεχτικό παιχνίδια και η ισοπαλία στο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 2.15.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει την ποιότητα για να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έδιωξαν κακήν κακώς τον Φατίχ Τερίμ μετά την ήττα (4-1) από τον ΠΑΟΚ και στον πάγκο θα κάτσει ο Χρήστος Κόντης. Ο Παναθηναϊκός μοιάζει με καζάνι που βράζει. Ο Ολυμπιακός μετά την άφιξη του Μεντιλίμπαρ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και είναι ικανός να αποτελειώσει τους «πράσινους». Η νίκη των Πειραιωτών μέσα στη Λεωφόρο κοστολογείται σε απόδοση 2.80.

Ο Ελ Καμπί είναι το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός στράικερ έχει σπάσει τα κοντέρ και φέτος μετράει 32 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Η άμυνα του Παναθηναϊκού μπάζει νερά και στα τρία τελευταία ντέρμπι δέχεται με άνεση γκολ. Ο Ελ Καμπί είναι δεδομένο ότι κάτι χρωστάει στους πράσινους», αφού δεν έχει σκοράρει εις βάρους τους. Anytime σκόρερ Ελ Καμπί σε απόδοση 2.88!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης