Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγώνες με κίνητρο

Αγώνες με κίνητρο
Σάββατο, 7 Μαΐου 2011 - 19:46

Πλούσιο είναι το κουπόνι που έχουμε μπροστά μας και συνεπώς έχουμε αρκετές επιλογές για ποντάρισμα.

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στο σαββατοκύριακο, είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι, όπου μπορεί και να κριθεί ο τίτλος στο «νησί»!

Το πρώτο ματς θα είναι από το πρωτάθλημα της Γαλλίας. Η Λιλ φιλοξενείται από τη Νανσί και το διπλό έχει τις περισσότερες πιθανότητες, αφού η Λιλ είναι στην πρώτη θέση και θέλει να παραμείνει εκεί. Η Νανσί είναι καλή ομάδα, ωστόσο, η δίψα και το πάθος που θα έχει η Λιλ θα είναι σε μεγαλύτερο βαθμό και το τρίποντο εύκολα ή δύσκολα θα κατακτηθεί.

Πάμε τώρα στο ιταλικό πρωτάθλημα! Εκεί θα ποντάρουμε στο παιχνίδι της Ιντερ με τη Φιορεντίνα. Μπορεί η Ιντερ να μην έχει ελπίδες για την κατάκτηση του Καμπιονάτο, ωστόσο έχει κίνητρο. Και αναφερόμαστε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης και στο να τερματίσει πάνω από τη Νάπολι. Στο ματς λοιπόν με τη Φιορεντίνα δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών!

Κλείνουμε, με τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να κάνουν το πλέον αποφασιστικό… βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι «μπλε», με τους τρεις βαθμούς θα ισοβαθμήσουν με τους «κόκκινους διάβολους». Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα ματς, που θέλουν και οι δύο ομάδες πως και πως. Λογικά, κανένας σύλλογος δεν θα πάρει από νωρίς ρίσκο και γι’ αυτό, η καλύτερη επιλογή είναι η ισοπαλία στο πρώτο μέρος…

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΝΑΝΣΙ – ΛΙΛ 2 (1.80)

ΙΝΤΕΡ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 (1.55)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – ΤΣΕΛΣΙ Χ ΗΜ (1.80)

Διαβάστε επίσης

Με στόχο το απόλυτο

Με στόχο το απόλυτο

Οι δύο από τις τρεις επιλογές μας πέρασαν την τελευταία φορά και τώρα πάμε για το 3 στα 3...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ G-BET

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ G-BET

Μετά τα πολλαπλά και συνεχόμενα ταμεία των τελευταίων εβδομάδων, το G-BET επιστρέφει για να ανεβάσει ακόμα ψηλότερα τον… πήχη με αναλύσεις, προτάσεις και προγνωστικά για τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και τα ελληνικά πλέι- οφ.

«Πληρώνει» το Europa League!

«Πληρώνει» το Europa League!

«Φτωχό» είναι το κουπόνι που έχουμε μπροστά μας, ωστόσο, υπάρχουν αγώνες για το Europa League και με αυτούς θα ασχοληθούμε στοιχηματικά.