Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται τo G-BET

Έρχεται τo G-BET
Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 - 00:22

Μετά από ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο, όπου το G-BET, το στοιχηματικό ένθετο της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» κυριολεκτικά τίναξε την μπάνκα στον αέρα, με απόδοση που έφτασε το 134,46!!! Στις προτάσεις του πρωτοσέλιδου.

Φυσικά αυτό δεν ήταν το μοναδικό ταμείο, καθώς το μπάσκετ φρόντισε για δεύτερη σερί φορά να μας στείλει στο ταμείο, ενώ χρήμα μοίρασαν τόσο η στήλη «Στοίχημα & Σύστημα», με 12,00 απόδοση, όσο και η τριάδα από την Ισπανία και την Ιταλία, που πλήρωσε με 11,22!

Οι επιτυχίες δεν σταματούν εδώ, καθώς έπεται συνέχεια στα κέρδη, κάτι που σας είχαμε υποσχεθεί από την αρχή της έκδοσης του G-BET. Πλέον περνάμε σε νέο Κουπόνι, με αρκετά παιχνίδια για τα δεδομένα της εποχής. Ευκαιρίες υπάρχουν αρκεί να μας ακολουθήσετε στις προτάσεις μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

• Γιατί στηρίζουμε τους άσους της Ιντερ, Μάλαγα και Πενιαρόλ.
• Τον λόγο που η ισοπαλία στα ντέρμπι της Ελβετίας και των ελληνικών πλέι οφ, έχει τον πρώτο λόγο.
• Γιατί το Over είναι δυνατό σημείο στο Μάντεστερ Σίτι – Τότεναμ
• Σας προτείνουμε ξανά τον πρώτο σκόρερ, αυτή τη φορά στο Ιντερ – Ρόμα, έχοντας σαν οδηγό την επιτυχία με την πρόβλεψη του Ερνάντεζ ως πρώτου σκόρερ στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –Τσέλσι.
• Σας προτείνουμε ακόμα και επιλογές από την Eurovision, μια τρανή απόδειξη ότι καλύπτουμε όλο το φάσμα του στοιχηματικού κόσμου.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ G-BET

Διαβάστε επίσης

Με στόχο το απόλυτο

Με στόχο το απόλυτο

Οι δύο από τις τρεις επιλογές μας πέρασαν την τελευταία φορά και τώρα πάμε για το 3 στα 3...

«Λάτιν» επιλογές!

«Λάτιν» επιλογές!

Τα βασικά μας πονταρίσματα πέρασαν την τελευταία φορά που τα είπαμε, αφού Σεντ Ετιέν και Λιλ έμειναν ισόπαλες στο ημίχρονο, ενώ η Μάλαγα νίκησε τη Χιχόν.

Αγώνες με κίνητρο

Αγώνες με κίνητρο

Πλούσιο είναι το κουπόνι που έχουμε μπροστά μας και συνεπώς έχουμε αρκετές επιλογές για ποντάρισμα.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ G-BET

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ G-BET

Μετά τα πολλαπλά και συνεχόμενα ταμεία των τελευταίων εβδομάδων, το G-BET επιστρέφει για να ανεβάσει ακόμα ψηλότερα τον… πήχη με αναλύσεις, προτάσεις και προγνωστικά για τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και τα ελληνικά πλέι- οφ.