Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τριάδα «φωτιά»

Τριάδα «φωτιά»
Σάββατο, 14 Μαΐου 2011 - 15:24

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά σταθήκαμε άτυχοι και δεν πήγαμε ταμείο. Την τελευταία φορά που τα είπαμε, η Βελέζ έκανε περίπατο με την Λιμπερτάδ (3-0) και ήρθε ο άσος, ενώ το μηδέν έως ένα γκολ στο ματς της Τζαγκουάρες με την Σέρο Πορτένιο, χάθηκε στις καθυστερήσεις. Το παιχνίδι, ήταν 0-0 μέχρι το 73’, όπου έγινε το 0-1, για να μας «τελειώσει» στις καθυστερήσεις η γηπεδούχος ομάδα, η οποία μας στέρησε την επιτυχία. Αυτά όμως έχει το στοίχημα...

  • Τρία σημεία θα επιλέξουμε από τα ματς του Σάββατου και ξεκινάμε από το παιχνίδι της Μπελιτσόνα με την Ξαμάξ για το πρωτάθλημα της Ελβετίας. Σε αυτό το ματς θα ποντάρουμε στον άσο, καθώς πρόκειται για ένα «ντέρμπι» παραμονής. Οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο πόντους παραπάνω και οι στόχοι είναι οι ίδιοι. Απομένουν ακόμη 3 αγωνιστικές για το φινάλε και όπως γίνεται αντιληπτό, με νίκη η Μπελιτσόνα θα κάνει μεγάλο… βήμα για την παραμονή. Ο άσος είναι σε καλή απόδοση και θα τον στηρίξουμε!
  • Από την Σεγούντα Ντιβιζιόν είναι η επόμενη επιλογή μας. Εκεί η Τενερίφη, που έχει… χάσει την κατηγορία, υποδέχεται την Βαγιαδολίδ, η οποία είναι σε τρομερή φόρμα και έχει φορτσάρει για την πρώτη εξάδα (μπαράζ ανόδου). Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την ευρεία επικράτηση με 5-1 επί της Κόρντομπα και η παρέα του Όσκαρ είναι έτοιμη να κάνει ακόμη ένα… βήμα για να πετύχει το στόχο της.
  • Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα της Μάιντζ με την Σαν Πάουλι. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη (τελευταία αγωνιστική), αφού σε «γκέλα» του Αννόβερο θα τερματίσουν στην τέταρτη θέση. Από την άλλη, η Σαν Πάουλι έχει υποβιβαστεί και θα είναι αδιάφορη. Μπορεί καμία από τις δύο ομάδες να μην «καίγεται», αλλά η Μάιντζ θέλει περισσότερο το ματς και είναι σαφώς καλύτερη από την αντίπαλο της, η οποία δύσκολα θα καταφέρει να σκοράρει! Καλή επιλογή εδώ είναι το No Goal (να σκοράρει μία ή καμία ομάδα).

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΕΛΙΤΣΟΝΑ-ΞΑΜΑΞ 1 (2.20)

ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 2 (1.75)

ΜΑΪΝΤΖ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ NG (2.00)

Διαβάστε επίσης

Ποντάρουμε στα πολλά γκολ

Ποντάρουμε στα πολλά γκολ

Μετά το ταμείο της Παρασκευής με δυάδα που πλήρωσε 4,48 απόδοση, η νέα πρόταση είναι χαμηλότερου ρίσκου, αλλά σίγουρα αξίζει.

Από... Γαλλία!

Από... Γαλλία!

Θα ποντάρουμε σε δύο παιχνίδια από την Γαλλία και οι επιλογές μας θα είναι με βαθμολογικό κίνητρο, τώρα που τα πρωταθλήματα βρίσκονται στην τελική… ευθεία.