Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντάρουμε στα πολλά γκολ

Ποντάρουμε στα πολλά γκολ
Κυριακή, 15 Μαΐου 2011 - 03:06

Μετά το ταμείο της Παρασκευής με δυάδα που πλήρωσε 4,48 απόδοση, η νέα πρόταση είναι χαμηλότερου ρίσκου, αλλά σίγουρα αξίζει.

Ξεκινάμε με το μεγάλο ντέρμπι για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Ολλανδίας, ανάμεσα σε Αγιαξ και Τβέντε, που θα κρίνει το πρωτάθλημα. Αν θυμηθεί κανείς τον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας, θα καταλάβει γιατί στηρίζουμε το over στην αναμέτρηση του Αγιαξ με την Τβέντε. Αν πάλι δεν το θυμάστε αρκεί να σας πούμε ότι η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα βγάλει και τη νέα πρωταθλήτρια ομάδα, στη χώρα της τουλίπας. Η Τβέντε βολεύεται και με την ισοπαλία αλλά σίγουρα δεν θα κάτσει να περιμένει τον «Αίαντα», ο οποίος έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Ο Αγιαξ διψά και για εκδίκηση, μετά την απώλεια του Κυπέλλου, αλλά το κυριότερο θέλει να επιστρέψει στη κορυφή του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι θα αν ανοίξει αναγκαστικά, αφού αμφότερες οι ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη.

Η 5η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, θα κριθεί στην αναμέτρηση Λίβερπουλ – Τότεναμ. Οι δύο ομάδες έχουν αντίθετη φόρμα, με τη Λίβερπουλ να είναι στα πάνω της και την Τότεναμ να έχει πάρει τον… κατήφορο. Οι «κόκκινοι» είναι αήττητοι στους πέντε τελευταίους αγώνες, την ίδια στιγμή που τα «σπιρούνια» δεν έχουν κερδίσει στο ίδιο διάστημα. Η επίθεση της ομάδας του Κένι Νταλγκλίς πήρε μπροστά, έστω και καθυστερημένα και αυτό αποδεικνύεται από τα δεκατρία γκολ που έχει σημειώσει στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Από την άλλη, η Τότεναμ χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Γκάρεθ Μπέιλ και με την ψυχολογία στο ναδίρ, θα έχει σίγουρα δύσκολο έργο στο «Ανφιλντ» το σίγουρο είναι ότι τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι θα βγουν στην επίθεση, αφού αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίον αγωνίζονται.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΓΙΑΞ-ΤΒΕΝΤΕ OVER (1.45)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ OVER (1.65)

Διαβάστε επίσης

Από... Γαλλία!

Από... Γαλλία!

Θα ποντάρουμε σε δύο παιχνίδια από την Γαλλία και οι επιλογές μας θα είναι με βαθμολογικό κίνητρο, τώρα που τα πρωταθλήματα βρίσκονται στην τελική… ευθεία.

Τριάδα «φωτιά»

Τριάδα «φωτιά»

Tρία σημεία θα επιλέξουμε από τα ματς του Σάββατου σε πολύ καλή απόδοση...