Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρισκάρουμε με τους... δευτερότριτους

Ρισκάρουμε με τους... δευτερότριτους
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 - 02:18

Η κατηφόρα του Παναθηναϊκού δεν έχει τελειωμό. Ο κακός του δαίμονας φέτος Ολυμπιακός Βόλου τον νίκησε για άλλη μια φορά. Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ επρόκειτο να είναι διαφορετικό όμως οι παίκτες του Κατσαβάκη έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν στο όνειρο μετά την τελευταία τους εμφάνιση στον Βόλο. Το τριφύλλι μετά από την ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό δείχνει να μην πιστεύει καν στον εαυτό του και εμφανίζεται όλο και χειρότερο. Η ισοπαλία είναι πολύ πιθανό αποτέλεσμα.
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ πράξη δεύτερη. Μετά το 3-0 της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ, η έξοδος της στην Θεσσαλονίκη αν συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι ιδανική. Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ έχουν πολλές πιθανότητες για να πάρουν την πρώτη θέση στα πλει οφ. Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς έχουν καιρό πρόβλημα στο σκοράρισμα κάτι που φαίνεται στο παιχνίδι τους. και οι δύο πάνε για την νίκη και όλα τα αποτελέσματα είναι αποδεκτά. Το πιο λογικό είναι στηριχτούμε στο under αφού αναμένεται να είναι κλειστό παιχνίδι.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου Χ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ UNDER

Διαβάστε επίσης

Να διπλασιάσουμε...

Να διπλασιάσουμε...

Δύο παιχνίδια θα επιλέξουμε από το κουπόνι της Πέμπτης και στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε τα λεφτά μας...

Από... Γαλλία!

Από... Γαλλία!

Θα ποντάρουμε σε δύο παιχνίδια από την Γαλλία και οι επιλογές μας θα είναι με βαθμολογικό κίνητρο, τώρα που τα πρωταθλήματα βρίσκονται στην τελική… ευθεία.