Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο G-BET, νέα κέρδη

Νέο G-BET, νέα κέρδη
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 - 01:38

Ακόμα ένα G-BET έρχεται αυτή την Παρασκευή μαζί με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» και ο στόχος είναι και πάλι ο ίδιος, το ταμείο και το κέρδος. Μετά από ένα επιτυχημένο μεσοβδόμαδο G-BET όπου τα ταμεία έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται ένα ιδιαίτερο ένθετο, αφού Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία μας αφήνουν, ρίχνοντας αυλαία στην φετινή τους σεζόν και δίνοντας τη σκυτάλη στα λεγόμενα καλοκαιρινά πρωταθλήματα, που δεν είναι άλλα, από αυτά των Σκανδιναβικών χωρών, της Ιαπωνίας, αλλά και της Βραζιλίας. Το πρωτάθλημα στη χώρα του… καφέ ξεκινά και αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο, δεδομένου ότι όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα ταμεία που μας οδήγησε και πάλι το G-BET. Αρκεί να αναφέρουμε ότι η στήλη «Στοίχημα & Σύστημα» μας πλήρωσε για 4η σερί φορά, ενώ η απόλυτη επιτυχία μας στις επιλογές από την Λατινική Αμερική, μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος Βραζιλίας, αλλά και της συνέχειας σε αυτό της Αργεντινής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ G-BET ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...

  • Τον κοινό λόγο για τον οποίο στηρίζουμε τις νίκες των Τότεναμ, Μπιλμπάο και Γιουβέντους, στη τελευταία αγωνιστική των εγχώριων πρωταθλημάτων τους.
  • Γιατί είναι ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου της χώρας τους, οι Σάλκε, Σταντάρ Λιέγης, Σέλτικ και Πόρτο
  • Ανάλυση για τους αγώνες των πλέι οφ στο NBA και γιατί είναι φαβορί οι γηπεδούχοι.

Αυτά και άλλα πολλά, στο G-BET της Παρασκευής, μαζί με τον "ΓΑΥΡΟ"

Διαβάστε επίσης

Τρεις επιλογές...

Τρεις επιλογές...

Τρεις επιλογές για σήμερα Παρασκευή. Το ένα ματς θα είναι από τα μπαράζ της Γερμανίας, το άλλο από το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας και το τελευταίο από την β’ Γαλλίας.

Με δύο... διπλά!

Με δύο... διπλά!

Σε δύο ματς θα ποντάρουμε από το κουπόνι του Σαββάτου, με υψηλή απόδοση… Αμφότερες οι επιλογές θα είναι από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και συγκεκριμένα θα στηρίξουμε Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα.

Να διπλασιάσουμε...

Να διπλασιάσουμε...

Δύο παιχνίδια θα επιλέξουμε από το κουπόνι της Πέμπτης και στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε τα λεφτά μας...