Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρεις επιλογές...

Τρεις επιλογές...
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 - 13:42

Τρεις επιλογές για σήμερα Παρασκευή. Το ένα ματς θα είναι από τα μπαράζ της Γερμανίας, το άλλο από το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας και το τελευταίο από την β’ Γαλλίας.

Ξεκινάμε από την Γερμανία. Η Ντιναμό Δρέσδης αντιμετωπίζει την Όσναμπρικ. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν στην 3η κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 2η! Αμφότερες οι ομάδες, σε διπλά παιχνίδια, θα «παλέψουν» για τους στόχους τους (οι μεν για άνοδο, οι δε για παραμονή) και χωρίς αμφιβολία, η Όσναμπρικ είναι το φαβορί για την παραμονή. Με το θετικό αποτέλεσμα, οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό, θα είναι ικανοποιημένη, αφού στην έδρα της θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Εδώ θα ποντάρουμε στο Χ2!

Το άλλο ματς, από την Ιρλανδία, είναι το Ντέρι – Μπρέι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με έναν βαθμό διαφορά από την κορυφή και στόχος είναι η νίκη. Αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την κορυφή, ματς σαν και αυτό στο «σπίτι» τους, δεν πρέπει να τα χάνουν και γι’ αυτό θα ποντάρουμε στον άσο.

Κλείνουμε με το Ντιζόν – Μπουλόν. Οι γηπεδούχοι είναι στην κορυφή, ισόβαθμοι με την Εβιάν. Κόντρα στην Μπουλόν, δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, αφού με το «τρίποντο», υπάρχει πιθανότητα να «κλειδώσει και μαθηματικά η άνοδος. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι και δεν θα «σκιστούν» κιόλας για το θετικό αποτέλεσμα. Άσος λοιπόν!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ Χ2

ΝΤΕΡΙ – ΜΠΡΕΙ 1

ΝΤΙΖΟΝ – ΜΠΟΥΛΟΝ 1

Διαβάστε επίσης

Με δύο... διπλά!

Με δύο... διπλά!

Σε δύο ματς θα ποντάρουμε από το κουπόνι του Σαββάτου, με υψηλή απόδοση… Αμφότερες οι επιλογές θα είναι από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και συγκεκριμένα θα στηρίξουμε Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα.

Διπλασιασμός από Αγγλία!

Διπλασιασμός από Αγγλία!

Δύο ματς θα επιλέξουμε από το κουπόνι της Κυριακής και αμφότερα θα είναι από το πρωτάθλημα της Αγγλίας...

Να διπλασιάσουμε...

Να διπλασιάσουμε...

Δύο παιχνίδια θα επιλέξουμε από το κουπόνι της Πέμπτης και στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε τα λεφτά μας...