Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οδηγός στα κέρδη το G-BET

Οδηγός στα κέρδη το G-BET
Τρίτη, 24 Μαΐου 2011 - 02:14

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επιτυχίες πέρασε για το G-BET. Μεγάλο «όπλο» μας ήταν αυτή τη φορά οι στήλες, καθώς πέντε από αυτές μας πήγαν στο ταμείο.

Οι δυνατές τριάδες που πρότειναν οι συντάκτες του G-BET πλήρωσαν για μια ακόμα φορά. Συγκεκριμένα οι στήλες «Ο επομένων ελληνικά» (7,32), «Ο Νονός» (6,45), «Ο Βενιαμίν» (6.35), Red Alert (3,77) και Red Dragon (3,01) ήταν αυτές που μοίρασαν χρήμα.

Μέσα στο επόμενο τριήμερο μπορεί να λείπουν τα μεγάλα πρωταθλήματα, όμως δεν λείπουν τα μεγάλα παιχνίδια και οι ευκαιρίες για στοιχηματισμό.

Διαβάστε στο νέο G-BET που κυκλοφορεί δωρεάν με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», τις πιο ψαγμένες αναλύσεις και προτάσεις για τα ημιτελικά του Copa Libertadoreς, τα πρωταθλήματα και τα εγχώρια Κύπελλα των Σκανδιναβικών χωρών (Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία και Δανία) και τα πρωταθλήματα της Ελβετίας και Αυστρίας που πλησιάζουν στο τέλος τους.

Τέλος ακολουθήστε τις προτάσεις των στηλών του G-BET που φιλοδοξούν να επαναλάβουν με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, την επιτυχία του προηγούμενου τεύχους.

Ακολουθήστε τον καλύτερο «οδηγό» για το στοίχημα, καθώς ακόμα περισσότερα και μεγαλύτερα ταμεία έρχονται.

Διαβάστε επίσης

Ένα και καλό!

Ένα και καλό!

Τέσσερα μόλις παιχνίδια έχει το κουπόνι της Τρίτης και εμείς θα επιλέξουμε ένα ματς, το οποίο έχει απόδοση 2.00!

Νίκη τίτλου για Βασιλεία

Νίκη τίτλου για Βασιλεία

Με δύο αγώνες συνεχίζονται οι προτάσεις της στήλης, καθώς τα λίγα παιχνίδια που υπάρχουν, κρύβουν και αρκετές παγίδες, επομένως ας πάμε εκ του ασφαλούς.

«Μιλάνε» οι έδρες!

«Μιλάνε» οι έδρες!

Δύο επιλογές για σήμερα Δευτέρα, σε ένα κουπόνι «φτωχό», με ματς από μικρά πρωταθλήματα.

Διπλασιασμός από Αγγλία!

Διπλασιασμός από Αγγλία!

Δύο ματς θα επιλέξουμε από το κουπόνι της Κυριακής και αμφότερα θα είναι από το πρωτάθλημα της Αγγλίας...