Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στήριγμα ο άσος της Τρέλεμποργκ

Στήριγμα ο άσος της Τρέλεμποργκ
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - 16:55

Λίγες οι επιλογές και σήμερα από το Κουπόνι, όμως μια δυνατή δυάδα, με αρκετά υψηλή απόδοση… βγαίνει και πάλι, ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε επαφή με τα ταμεία.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Τρέλεμποργκ στη Σουηδία και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι συμπλήρωσε επτά παιχνίδια αήττητη, με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Στον τελευταίο της αγώνα, ήταν πολύ άτυχη αλλά εν τέλει έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, από τη δύσκολη έδρα της Γκέτεμποργκ.

Τώρα υποδέχεται την αδύναμη εκτός έδρας Συριάνσκα, της οποίας η εντός έδρας νίκη, με 3-0 επί της Νόρκεπινγκ, την περασμένη αγωνιστική δεν μας ξεγελά. Εκτός έδρας ήδη μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς καν να σκοράρει. Ο άσος φαντάζει σχεδόν σίγουρος, βάση της αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες.

Πενιαρόλ και Βελέζ θα κοντραριστούν στην έδρα της πρώτης, για τον δεύτερο ημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αν και η Πενιαρόλ εντός έδρας είναι πολύ δυνατή, τον τελευταίο καιρό δεν πείθει με την απόδοσή της, σε αντίθεση με τη Βελέζ που πάει από τη μία επιτυχία στην άλλη. Δύσκολη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, όμως οι Αργεντινοί δείχνουν ικανοί να πάρουν την ισοπαλία.

Διαβάστε επίσης

Φιέστα με νίκη η Εβιάν

Φιέστα με νίκη η Εβιάν

Με ένα αγώνα από τη Β’ Γαλλίας κι ένα διεθνές φιλικό συνεχίζεται η επαφή μας με το στοίχημα.

Νίκη τίτλου για Βασιλεία

Νίκη τίτλου για Βασιλεία

Με δύο αγώνες συνεχίζονται οι προτάσεις της στήλης, καθώς τα λίγα παιχνίδια που υπάρχουν, κρύβουν και αρκετές παγίδες, επομένως ας πάμε εκ του ασφαλούς.

Ένα και καλό!

Ένα και καλό!

Τέσσερα μόλις παιχνίδια έχει το κουπόνι της Τρίτης και εμείς θα επιλέξουμε ένα ματς, το οποίο έχει απόδοση 2.00!