Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το G-BET στον... τελικό

Με το G-BET στον... τελικό
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 - 02:27

Η στιγμή που όλος ο φίλαθλος και στοιχηματικός κόσμος ανέμενε, επιτέλους έφτασε και το G-BET που κυκλοφορεί την Παρασκευή (27/05) μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ» είναι έτοιμο για νέα ταμεία.

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρεθούν αντιμέτωπες στην… αρένα του «Γουέμπλεϊ», με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του 4ου Champions League της ιστορίας τους. Ηδη τα πονταρίσματα στον τελικό έχουν πάρει… φωτιά και όπως ήταν αναμενόμενο οι επιλογές που μας προσφέρονται είναι πολλές.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε και τις επιτυχίες που έκαναν για μια ακόμα φορά την εμφάνισή τους, στο προηγούμενο G-BEΤ. Για πολλοστή φορά πλήρωσαν οι δυνατές προτάσεις του Editorial, ενώ για δεύτερο σερί τεύχος, οι στήλες «Ο Βενιαμίν» και «Red Alert» μοίρασαν λεφτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ


  • Γιατί στηρίζουμε τον άσο της Μπαρτσελόνα.
  • Γιατί ποντάρουμε στο να σκοράρει ο Μέσι οποιοδήποτε γκολ.
  • Ρισκάρουμε ξανά με το Under της Σάντος.
  • Ποντάρουμε στο να κατακτήσει η Σιόν το Κύπελλο Ελβετίας.
  • Μείνετε μαζί μας και ακολουθήστε για μια ακόμα φορά τις επιλογές μας, ώστε να βρείτε τον σίγουρο δρόμο για το ταμείο και τα κέρδη.


Όλα αυτά και άλλα πολλά στο G-BET μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ» της Παρασκευής (27/05)…

Διαβάστε επίσης

Φιέστα με νίκη η Εβιάν

Φιέστα με νίκη η Εβιάν

Με ένα αγώνα από τη Β’ Γαλλίας κι ένα διεθνές φιλικό συνεχίζεται η επαφή μας με το στοίχημα.

Οι προβλέψεις για τον τελικό

Οι προβλέψεις για τον τελικό

Χωρίς καμία αμφιβολία το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το «φτωχό» (για την ημέρα) κουπόνι του Σαββάτου είναι ο τελικός του Champions League μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στήριγμα ο άσος της Τρέλεμποργκ

Στήριγμα ο άσος της Τρέλεμποργκ

Λίγες οι επιλογές και σήμερα από το Κουπόνι, όμως μια δυνατή δυάδα, με αρκετά υψηλή απόδοση… βγαίνει και πάλι, ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε επαφή με τα ταμεία.

Νίκη τίτλου για Βασιλεία

Νίκη τίτλου για Βασιλεία

Με δύο αγώνες συνεχίζονται οι προτάσεις της στήλης, καθώς τα λίγα παιχνίδια που υπάρχουν, κρύβουν και αρκετές παγίδες, επομένως ας πάμε εκ του ασφαλούς.