Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίρνει το διπλό η Παρί

Παίρνει το διπλό η Παρί
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011 - 02:54

Με δύο επιλογές από το Κουπόνι της Κυριακής συνεχίζουμε την ενασχόλησή μας με το… σαράκι του στοιχήματος. Τα μεγάλα πρωταθλήματα τελειώνουν σιγά σιγά και πλέον πρέπει να κολυμπήσουμε σε άγνωστα… νερά.

Κόντρα στην αδιάφορη Σεντ Ετιέν Ετιέν θα διεκδικήσει η Παρί Σεν Ζερμέν την έξοδό της στο Champions League της επόμενης χρονιάς. Οι γηπεδούχοι δεν επιδιώκουν κάτι, σε αντίθεση με τους Παριζιάνους που… καίγονται για τη νίκη.

Η Σεντ Ετιέν είναι πολύ πιθανό να μην δώσει το 100% των δυνάμεών της, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού μια πιθανή ήττα, δεν βολεύει καθόλου τη μισητή της αντίπαλο Λιόν. Οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν θέλουν να δουν την Παρί να παίρνει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μέσα από τα χέρια της μισητής Λιόν.

Σιόν και Ξαμάξ θα βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του Κυπέλλου Ελβετίας, με τους θεωρητικά γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου, όπως το είχε κάνει το 2009. Αν κρίνει κανείς από την φετινή πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, η Σιόν είναι το φαβορί.

Η Ξαμάξ στους πέντε τελευταίους αγώνες της δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη, ενώ γλίτωσε τον υποβιβασμό κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Καλύτερη σε όλα τα επίπεδα η Σιόν, αξίζει το ρίσκο του άσου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης

Σε τροχιά τίτλου η Λανούς

Σε τροχιά τίτλου η Λανούς

Λιγοστές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το δευτεριάτικο κουπόνι, αλλά εμείς έχουμε καταλήξει σε έναν δυνατό συνδυασμό. Αγγλία και διπλή... δόση από Αργεντινή.

Στο ταμείο με το νέο G-BET

Στο ταμείο με το νέο G-BET

Μετά από ένα τεύχος που γέμισε τις τσέπες μας, το στοιχηματικό ένθετο της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ», το G-BET, έρχεται αυτή την Τρίτη για νέες επιτυχίες και νέα κέρδη.

Ταμείο στον τελικό!

Ταμείο στον τελικό!

Οι προβλέψεις μας στον τελικό του Champions League ήταν επιτυχημένες, αφού στο gavros.gr είχαμε ποντάρει την ισοπαλία του πρώτου μέρος και το Χ/1!

Οι προβλέψεις για τον τελικό

Οι προβλέψεις για τον τελικό

Χωρίς καμία αμφιβολία το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το «φτωχό» (για την ημέρα) κουπόνι του Σαββάτου είναι ο τελικός του Champions League μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.