Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε τροχιά τίτλου η Λανούς

Σε τροχιά τίτλου η Λανούς
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011 - 07:48

Τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν τελειώσει και απομένουν ορισμένες εκκρεμότητες για να πάνε οι ομάδες διακοπές. Το κουπόνι της Δευτέρας είναι «φτωχό» αλλά παρόλα αυτά βρήκαμε το καλύτερο συνδυασμό. «Εκρηκτικός» συνδυασμός με ένα ματς από την Αγγλία κι ένα από την Αργεντινή αποτελεί την πρότασή μας, από το σημερινό κουπόνι. Στηρίζουμε Ρέντινγκ, Λανούς και Γοδόι Κρουζ.

Η Ρέντινγκ αντιμετωπίζει στο «Γουέμπλεϊ» την Σουόνσι. Το μπαράζ της Τσάμπιονσιοπ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, η Σουόνσι νίκησε δύο φορές την Ρέντινγκ κι αυτό της δίνει ένα σημαντικό αβαντάζ, ενόψει του «τελικού» για την άνοδο. Όμως, το σκηνικό σήμερα είναι εντελώς διαφορετικό. Η Ρέντινγκ ξέρει να διαχειρίζεται καλύτερα τέτοιες καταστάσεις, ενώ για την Σουόνσι υπάρχει ερωτηματικό. Επίσης, έχει να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία από το 1983.

Στην Αργεντινή, μετά την ήττα της Βελέζ Σάρσφιλντ από την Τίγκρε, Γοδόι Κρουζ και Λανούς που ακολουθούν στη βαθμολογία έχουν την ευκαιρία, με νίκες απέναντι σε Χιμνάσια Λα Πλάτα κα Ουρακάν να ξαναμπούν στη διεκδίκηση του τίτλου. Η Γοδόι Κρουζ θα «πιάσει» την Βελέζ στους 30 βαθμούς, ενώ η Λανούς θα βρεθεί στον πόντο, στους 29. Εξάλλου, οι αντίπαλοί τους είναι από τις χειρότερες ομάδες στο φετινό Κλαουσούρα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ 2

ΛΑΝΟΥΣ-ΟΥΡΑΚΑΝ 1

ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ-ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ 1

Διαβάστε επίσης

Στο ταμείο με το νέο G-BET

Στο ταμείο με το νέο G-BET

Μετά από ένα τεύχος που γέμισε τις τσέπες μας, το στοιχηματικό ένθετο της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ», το G-BET, έρχεται αυτή την Τρίτη για νέες επιτυχίες και νέα κέρδη.

Πάμε με τα φαβορί

Πάμε με τα φαβορί

Ελάχιστες έως ανύπαρκτες είναι οι επιλογές μας για την Τρίτη, καθώς υπάρχουν αγώνες για το Euro U19 και U21.

Παίρνει το διπλό η Παρί

Παίρνει το διπλό η Παρί

Δύο αγώνες ξεχωρίσαμε από τη σημερινή ημέρα, με την Παρί και τη Σιόν να είναι τα στηρίγματά μας.

Ταμείο στον τελικό!

Ταμείο στον τελικό!

Οι προβλέψεις μας στον τελικό του Champions League ήταν επιτυχημένες, αφού στο gavros.gr είχαμε ποντάρει την ισοπαλία του πρώτου μέρος και το Χ/1!