Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε με τα φαβορί

Πάμε με τα φαβορί
Τρίτη, 31 Μαΐου 2011 - 01:44

Παρά το γεγονός ότι οι αναμετρήσεις είναι δύσκολες σε αναλύσεις και προβλέψεις, εμείς ξεχωρίσαμε δύο αναμετρήσεις, όπου τα φαβορί είναι ξεκάθαρα και θα τα ακολουθήσουμε.

Πρώτη αναμέτρηση είναι το Αγγλία – Μαυροβούνιο, για το Euro 19. Τα «λιοντάρια» έχουν στο δυναμικό τους, τους περισσότερους παίκτες της ομάδας U17 που κατέκτησε το προηγούμενο Euro U17.

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλη και αυτό θα φανεί. Ο άσος είναι πολύ ισχυρό σημείο και δύσκολα θα σπάσει.

Δεύτερος αγώνας είναι το Ισπανία-Ελβετία, για το Euro U19. Οι «φούριας ρόχας» είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και καλούνται στον πρώτο τους αγώνα να το επιβεβαιώσουν αυτό.

Η Ισπανία ήταν φιναλίστ στη προηγούμενη διοργάνωση και φέτος φιλοδοξούν να φτάσουν στην κορυφή. Οι πιτσιρικάδες της Ελβετίας είναι σαφώς κατώτεροι ποιοτικά από τους Ισπανούς και λογικά αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Ο άσος είναι μια καλή επιλογή.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΓΓΛΙΑ U19 - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ U19 1

ΙΣΠΑΝΙΑ U19 - ΕΛΒΕΤΙΑ U19 1

Διαβάστε επίσης

Σε λάτιν ρυθμούς

Σε λάτιν ρυθμούς

Λίγοι αλλά αρκετοί ώστε να κάνουμε επιλογές, είναι οι αγώνες που υπάρχουν στο Κουπόνι της Τετάρτης. Αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε στη Λατινική Αμερική, καθώς εκεί υπάρχουν οι πιο ενδιαφέροντες αγώνες.

Πληρώνει ο άσος της Βελέζ

Πληρώνει ο άσος της Βελέζ

Με στήριγμα τον άσο της Βελέζ και τη νίκη των… πιτσιρικάδων της Ισπανίας συνεχίζεται η στοιχηματική μας δράση.

Στο ταμείο με το νέο G-BET

Στο ταμείο με το νέο G-BET

Μετά από ένα τεύχος που γέμισε τις τσέπες μας, το στοιχηματικό ένθετο της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ», το G-BET, έρχεται αυτή την Τρίτη για νέες επιτυχίες και νέα κέρδη.

Σε τροχιά τίτλου η Λανούς

Σε τροχιά τίτλου η Λανούς

Λιγοστές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το δευτεριάτικο κουπόνι, αλλά εμείς έχουμε καταλήξει σε έναν δυνατό συνδυασμό. Αγγλία και διπλή... δόση από Αργεντινή.