Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ταμεία και στο Gold Cup

Με ταμεία και στο Gold Cup
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011 - 23:55

Η παράδοση που έχουμε δημιουργήσει, η οποία θέλει τουλάχιστον δύο από τις στήλες του G-BET να μας στέλνουν σε κάθε τεύχος στο ταμείο συνεχίστηκε. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Νονού και της στήλης Στοίχημα & Σύστημα να μας οδηγήσουν στο κέρδος.

Φυσικά τα καλύτερα έρχονται, καθώς το νέο G-BET που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» την Τρίτη, έρχεται να δώσει ακόμα περισσότερα ταμεία.

Μπορεί το Κουπόνι να κινείται σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, όμως παραδόξως οι επιλογές είναι αρκετές και καλές. Σε αυτό βοηθούν τα προκριματικά του Euro 2012, τα πολλά διεθνή φιλικά, τα… καλοκαιρινά πρωταθλήματα, όπως αυτά της Βραζιλίας και των χωρών της Σκανδιναβίας, αλλά και μια διοργάνωση που ήρθε για να μας δώσει λύσεις και επιλογές.

Ο λόγος για το Gold Cup, το οποίο διεξάγεται στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με τη συμμετοχή εθνικών ομάδων από την Κεντρική και Βόρεια Αμερική.

Μεξικό, ΗΠΑ, Καναδάς, Ονδούρα, Κόστα Ρίκα και άλλες πολλές ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για το βαρύτιμο τρόπαιο, με την ομάδα το Μεξικό του Γκιγιέρμο Οτσόα να είναι η κάτοχος και μαζί με τις ΗΠΑ τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι επιλογές και πάλι πολλές και ψαγμένες. Δεν έχετε παρά να μας ακολουθήστε και δεν θα χάσετε, καθώς μέχρι στιγμής η δέσμευση για ταμεία και κέρδη είναι πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης

Αργεντίνικο ταμείο

Αργεντίνικο ταμείο

Το πρωτάθλημα Κλαοσούρα της Αργεντινής, μας προφέρει δύο επιλογές για στοιχηματισμό.