Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντάρουμε στη Βαγιαδολίδ του Όσκαρ

Ποντάρουμε στη Βαγιαδολίδ του Όσκαρ
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011 - 16:44

Με ελάχιστους αγώνες συνεχίζεται η στοιχηματική δράση την Πέμπτη. Δύο αγώνες που αξίζουν να ποντάρουμε πάνω τους, υπάρχουν και εμείς θα ρισκάρουμε.

Τον παράγοντα έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί η Βαγιαδολίδ του πρώην «ερυθρόλευκου» Όσκαρ, στον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ ανόδου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά δυνατοί εντός έδρας.

Η Ελτσε από την άλλη, μετρά έξι σερί παιχνίδια αήττητη και δείχνει έτοιμη να παλέψει σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Βαγιαδολίδ. Εκτός από τον παράγοντα έδρα, η ομάδα του Όσκαρ έχει μαζί της και την παράδοση, η οποία τη θέλει να είναι αήττητη από την Ελτσε για έξι χρόνια. Ο άσος έχει ελαφρύ προβάδισμα, ενώ και το over φαντάζει πολύ δυνατό.

Κόντρα στην Ουκρανία, η Γαλλία έδειξε άγριες… διαθέσεις, συντρίβοντάς τη με 4-1. Τώρα αντιμετωπίζει την Πολωνία, σε μια φιλική αναμέτρηση που οι «τρικολόρ» είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας είναι αυτό που μας κάνει να πιστεύουμε στο διπλό, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για φιλική αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης

Δύο επιλογές...

Δύο επιλογές...

Δύο επιλογές για σήμερα, Παρασκευή και αμφότερες θα είναι από το πρωτάθλημα Ιρλανδίας, αφού εκεί υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο.