Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντάρουμε στη Γιβασκίλα

Ποντάρουμε στη Γιβασκίλα
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 - 04:17

Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, οι ομάδες είναι σε διακοπές, αλλά στην Σκανδιναβία τα πρωταθλήματα είναι σε φουλ δράση, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται. Μια αναμέτρηση από την Φινλανδία και μια από τη Νορβηγία θα μας απασχολήσουν.

Στη Veikkausliiga έχουμε την αναμέτρηση της Γιβασκίλα με την Μάριεχαμν. Κοντράρονται ο 3ος με τον 5ο στη βαθμολογία, αλλά όπως έχει φανεί ως τώρα, αμφότεροι έχουν διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα της σεζόν έχουν αξιοποιήσει απόλυτα τον παράγοντα έδρα και «φιγουράρουν» αρκετά ψηλά, καθώς με ένα ακόμα τρίποντο θα αναρριχηθούν στη δεύτερη θέση.

Οσο αφορά στους φιλοξενούμενους, μια καλή πορεία είναι ο στόχος που αναμένεται να έρθει με… άνεση, αλλά ως εκεί! Η παράδοση είναι με την Μάριεχαμν, αλλά έφτασε η ώρα να βάλει τέλος σ’ αυτή η Γιβασκίλα.

Ο συγκεκριμένος παράγοντας θα μας… οδηγήσει στο ματς της νορβηγικής λίγκας ανάμεσα σε Στρομσγκόντσετ και Μόλντε. Η τελευταία θέλει να κάνει καλή χρονιά και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά πληρώνει ως τώρα τις αδυναμίες που έχει στην άμυνα, καθώς επιθετικά δείχνει δυνατή.

Όχι πως η Στρομσγκόντσετ πάει πίσω! Με «όπλο» την έδρα της, είναι στην τριάδα του «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να παραμείνει εκεί. Βλέπω να απολαμβάνουμε πλούσιο θέαμα και μαζί με αυτό, πολλά γκολ!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ-ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ 1

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ-ΜΟΛΝΤΕ OVER

Διαβάστε επίσης

Ταμεία με το G-BEΤ

Ταμεία με το G-BEΤ

Μετά από ένα ανεπανάληπτο ταμείο με 501,83 απόδοση, το G-BET και πάλι μαζί σας για νέα κέρδη.

Αντίο με ταμείο

Αντίο με ταμείο

Το Κόπα Λιμπερταδόρες μας πληρώνει με το under στον δεύτερο τελικό.