Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οδηγός το G-BET

Οδηγός το G-BET
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 - 03:09

Στο προηγούμενο G-BET η θέση μας για το ποιος θα κατακτήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες, ήταν σαφέστατη, στηρίζοντας τη Σάντος. Η επιλογή μας ήταν για μια ακόμα φορά σωστή και τώρα έρχεται η ώρα να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση του να βρούμε το αποτέλεσμα σε δύο τελικούς μεγάλων διοργανώσεων.

Ηρθε η μεγάλη στιγμή, η ώρα της κρίσης για το Gold Cup και το Euro U21, με το G-BET της Παρασκευής, που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», να είναι ο οδηγός σας. Αμφότερες οι διοργανώσεις βρίσκονται στην τελική του φάση και για να ακριβολογούμε στον τελικό. Οι εθνικές ομάδες των ΗΠΑ και του Μεξικού, θα τεθούν αντιμέτωπες, με… θέα το τρόπαιο του Gold Cup.

Τελικό έχουμε και στο Euro U21, με την Ισπανία U21 να αντιμετωπίζει την Ελβετία U21, σε μια αναμέτρηση όπου οι «φούριας ρόχας» είναι το φαβορί για την τελική επικράτηση. Όπως και να ‘χει, οι τελικοί είναι παιχνίδια δύσκολα και πολλές φορές κρύβουν εκπλήξεις. Στο G-BET που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή, θα σας δείξουμε για μια ακόμα φορά τον δρόμο, ώστε να αποφύγετε κάθε πιθανό στραβοπάτημα.

Εκτός από αυτούς τους δύο τελικούς, υπάρχουν και αγώνες για τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας, της Ιρλανδίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας, αλλά και τα μπαράζ υποβιβασμού της Αργεντινής, όπου ξεχωρίζει η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπελγκράνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ G-BET ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Γιατί το under στον τελικό του Gold Cup είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Τον λόγο που η Ισπανία U21 είναι το απόλυτο φαβορί για την επικράτηση επί της Ελβετίας U21.

Γιατί στηρίζουμε την ισοπαλία στο Σικάγο-Νέα Υόρκη.

Διαβάστε επίσης

Αντίο με ταμείο

Αντίο με ταμείο

Το Κόπα Λιμπερταδόρες μας πληρώνει με το under στον δεύτερο τελικό.

Ταμεία με το G-BEΤ

Ταμεία με το G-BEΤ

Μετά από ένα ανεπανάληπτο ταμείο με 501,83 απόδοση, το G-BET και πάλι μαζί σας για νέα κέρδη.