Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μας πληρώνει ο Σάντσες

Μας πληρώνει ο Σάντσες
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011 - 06:32

Εξαιρετική αγωνιστική παρουσία έχει μέχρι στιγμής τόσο η Κολομβία, όσο και ο Κάρλος Σάντσες που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, στο Κόπα Αμέρικα. Η πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης ήρθε σχετικά άνετα και με πάρα πολύ καλές εμφανίσεις.

Στην προημιτελική φάση καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Περού. Η ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν είναι πολύ «σφιχτή», καθώς η άμυνα είναι το κυρίαρχο στοιχείο στο παιχνίδι της. Η Κολομβία θεωρείται φαβορί για την επικράτηση και καλείται λοιπόν να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να πάρει τη νίκη, κάτι το οποίο στηρίζουμε.

Αργεντινή και Ουρουγουάη θα δώσουν μεταξύ τους, το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στο φετινό Κόπα Αμέρικα. Η «αλμπισελέστε» είχε ένα… ξέσπασμα κόντρα στην Κόστα Ρίκα, όμως σε γενικές γραμμές, έχει προβληματίσει με τις εμφανίσεις της.

Τώρα καλείται να αγωνιστεί κόντρα σε μια σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, από αυτές που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα και το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχει εύκολο έργο. Πολύ δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε αυτή την αναμέτρηση και η επιλογή του under φαντάζει ως η ιδανικότερη.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΠΕΡΟΥ 1

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ UNDER

Διαβάστε επίσης

Πληρώνουν τα under

Πληρώνουν τα under

Λίγα γκολ αναμένεται να μπουν αυτή την Κυριακή στη Λατινική Αμερική.

Στην Ευρώπη με το G-BET

Στην Ευρώπη με το G-BET

Στον 3ο προκριματικό γύρο βρίσκονται πλέον το Champions League και το Europa League και το G-BET έρχεται να σας οδηγήσει στο κέρδος.

Με οδηγό το νέο G-BET

Με οδηγό το νέο G-BET

Κοντά σας για μία ακόμα φορά το στοιχηματικό ένθετο της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» με στόχο να σας οδηγήσει σε νέα κέρδη.

Νέο G-BET για νέα ταμεία

Νέο G-BET για νέα ταμεία

Μαζί σας και αυτή την Τρίτη το στοιχηματικό ένθετο της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ», με στόχο νέα κέρδη.