Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πληρώνουν τα under

Πληρώνουν τα under
Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011 - 03:22

Ουρουγουάη και Παραγουάη πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Κόπα Αμέρικα και θα λύσουν τις διαφορές τους στον αγώνα της 24ης του Ιουλίου. Η ομάδα του Λουίς Σουάρες έχει το πλεονέκτημα γιατί και μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης έχει και προέρχεται από έναν πιο ανάλαφρο ημιτελικό σε αντίθεση από αυτόν της Παραγουάης που έληξε στην παράταση.

Τα πάντα είναι υπαρκτά αλλά το "μομέντουμ" της Ουρουγουάης της δίνει τον απόλυτο έλεγχο σε ένα ματς που δεν πρόκειται να λήξει με μεγάλη διαφορά τερμάτων. Για αρχή Under και μετά με δισταγμό ψηφίζουμε υπέρ της «σελέστε».

Αήττητη παραμένει η Κορίνθιανς στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, καθώς σε σύνολο δέκα αγώνων, μετρά εννέα νίκες και μια ισοπαλία. Εκτός από την επίθεση που κάνει όσο χρειάζεται τη δουλειά της, η άμυνα είναι αυτή που κάνει τη διαφορά.

Στα τελευταία επτά παιχνίδια της, η «Τιμάο» έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Κόντρα στην Κρουζέιρο έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για τη νίκη, χωρίς να δεχτεί γκολ. Το under είναι για μια ακόμα φορά η καλύτερη επιλογή, σε αγώνα της Κορίνθιανς.

Διαβάστε επίσης

Στην Ευρώπη με το G-BET

Στην Ευρώπη με το G-BET

Στον 3ο προκριματικό γύρο βρίσκονται πλέον το Champions League και το Europa League και το G-BET έρχεται να σας οδηγήσει στο κέρδος.

Μας πληρώνει ο Σάντσες

Μας πληρώνει ο Σάντσες

Η Κολομβία του Κάρλος Σάντσες είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση κόντρα στο Περού.

Με οδηγό το νέο G-BET

Με οδηγό το νέο G-BET

Κοντά σας για μία ακόμα φορά το στοιχηματικό ένθετο της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» με στόχο να σας οδηγήσει σε νέα κέρδη.