Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ευρώπη με το G-BET

Στην Ευρώπη με το G-BET
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011 - 00:21

Πιστό στο ραντεβού του με τα κέρδη και τα ταμεία, το G-BET έρχεται κοντά σας και αυτή την Τρίτη, δωρεάν μαζί με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ». Η προκριματική φάση στις δύο μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Champions League και το Europa League, φτάνει στην τελική ευθεία και πλέον την εμφάνισή τους κάνουν αρκετά μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αγωνιστική δράση έχουμε και στη Γαλλία. Μετά το Λιγκ Καπ, έρχεται ο τελικός του γαλλικού Σούπερ Καπ, ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Λιλ για να μας κεντρίσει το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Τα μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι μας είχαν λείψει και μετά το Σάλκε-Ντόρτμουντ στη Γερμανία και πάλι για το σούπερ καπ, ήρθε η σειρά των Γάλλων να μας δώσουν ένα δυνατό παιχνίδι.

Αγωνιστική δράση έχουμε και στις δύο πρώτες κατηγορίες του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει δεν είναι άλλη από το Σάντος – Φλαμένγκο. Στοιχηματικές επιλογές έχουμε και από την Ιαπωνία, όπου υπάρχουν αγώνες για το εγχώριο Λιγκ Καπ, καθώς και η αναμέτρηση Κασίμα-Γκάμπα Οσάκα, για το πρωτάθλημα Ιαπωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ G-BET ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ:

Γιατί αξίζει να ποντάρουμε στον άσο της Οντένσε

Τον λόγο που οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα νίκης, στο Champions League και το Europa League.

Γιατί η ισοπαλία στο Σάντος-Φλαμένγκο, έχει τον πρώτο λόγο

Για όλα αυτά και άλλα πολλά θα μπορέσετε να διαβάσετε στο G-BET που έρχεται κοντά σας αυτή την Τρίτη, μαζί με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ».

Διαβάστε επίσης

Νέα κέρδη με το G-BET

Νέα κέρδη με το G-BET

Δωρεάν μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ» και αυτή την Παρασκευή το στοιχηματικό ένθετο G-BET.

Πληρώνουν τα under

Πληρώνουν τα under

Λίγα γκολ αναμένεται να μπουν αυτή την Κυριακή στη Λατινική Αμερική.

Μας πληρώνει ο Σάντσες

Μας πληρώνει ο Σάντσες

Η Κολομβία του Κάρλος Σάντσες είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση κόντρα στο Περού.