Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εφαρμογή της bwin για πόκερ σε Android

Εφαρμογή της bwin για πόκερ σε Android
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011 - 19:03

Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων με λογισμικό Android μπορούν τώρα να παίξουν Texas Hold'em, με πραγματικά χρήματα, από το κινητό τους!

Η bwin, μέλος του ομίλου bwin.party digital entertainment plc, λανσάρει εφαρμογή πόκερ με πραγματικά χρήματα για λογισμικό Android! «H εφαρμογή Android Poker παρέχει στους χρήστες της bwin απεριόριστη και άμεση πρόσβαση στο bwin poker, από κάθε συσκευή με λογισμικό Android», εξηγεί ο κ. Berthold Kao, Product Manager για εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας στην bwin.party.

H εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στην ακόλουθη διεύθυνση: http://wap.bwin.com/androidpoker.

Ένα τραπέζι πόκερ στην τσέπη σου!
Η εφαρμογή Android Poker προσφέρει νέες δυνατότητες στους λάτρεις του πόκερ! Το πιο δημοφιλές παιχνίδι, το Texas Hold’em, σε συνδυασμό με το απόλυτα προσιτό interface, τις αμέτρητες επιλογές και την εύκολη εγγραφή, κάνουν τον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας ακόμα πιο διασκεδαστικό!

Η βελτιωμένη σχεδίαση του παιχνιδιού επιτρέπει εύκολη πλοήγηση ενώ παράλληλα προσφέρει πολύ καθαρή εικόνα. Ο καλύτερος συνδυασμός φύλλων του παίκτη εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη του, ενώ το ιστορικό των παρτίδων μπορεί να παρουσιαστεί με ένα μόνο «κλικ».

Διαβάστε επίσης

Νέα κέρδη με το G-BET

Νέα κέρδη με το G-BET

Δωρεάν μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ» και αυτή την Παρασκευή το στοιχηματικό ένθετο G-BET.

Με θέα τους... ομίλους

Με θέα τους... ομίλους

Μαζί σας και αυτή την Τρίτη το G-BET για να σας δώσει ότι ακριβώς χρειάζεστε για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όχι μόνο.

Στην Ευρώπη με το G-BET

Στην Ευρώπη με το G-BET

Στον 3ο προκριματικό γύρο βρίσκονται πλέον το Champions League και το Europa League και το G-BET έρχεται να σας οδηγήσει στο κέρδος.

Πληρώνουν τα under

Πληρώνουν τα under

Λίγα γκολ αναμένεται να μπουν αυτή την Κυριακή στη Λατινική Αμερική.