Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σίτι για «ριπίτ»

Σίτι για «ριπίτ»
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011 - 03:25

Πέρυσι ήταν ο Γιάγια Τουρέ (φωτ.) αυτός που… περιέλαβε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χαρίζοντας στην Σίτι την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου και πάλι «καθάρισε» ο πρώην άσος του Ολυμπιακού για να χαρίσει το τρόπαιο στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ποιος θα έχει σήμερα τον ρόλο του «δήμιου» στην μάχη του Μάντσεστερ στο «Γουέμπλεϊ» για το Κομιούνιτι Σιλντ; Ο Σέρχιο Αγκουέρο των 45 εκατ. ευρώ θα ξεκινήσει στον πάγκο (Μπαλοτέλι – Τζέκο αναμένεται να είναι το επιθετικό δίδυμο), αλλά ακόμα και έτσι οι «πολίτες» μας πείθουν περισσότερο από τους «κόκκινους διαβόλους» (απών ο πολύτιμος Χαβιέρ Ερνάντες) και θα ποντάρουμε στο «διπλό» του 2,85 (αξίζει περισσότερο ως απόδοση).

Η έτερη επιλογή μας έρχεται από την Γαλλία. Η πρεμιέρα πάντα κρύβει κινδύνους, αλλά η Ρεν έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι αξιόπιστη. Στην έδρα της νεοφώτιστης Ντιζόν η ομάδα του Φρεντερίκ Αντονετί έχει τον πρώτο λόγο και θα επιλέξουμε το διόλου ευκαταφρόνητο 2,35 του «διπλού».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

416 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2

430 ΝΤΙΖΟΝ – ΡΕΝ 2

Διαβάστε επίσης

Το «clasico» G-BET

Το «clasico» G-BET

Ο δρόμος προς τα κέρδη περνάει και αυτή την Τρίτη από τον «ΓΑΥΡΟ»

Με θέα τους... ομίλους

Με θέα τους... ομίλους

Μαζί σας και αυτή την Τρίτη το G-BET για να σας δώσει ότι ακριβώς χρειάζεστε για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όχι μόνο.

Νέα κέρδη με το G-BET

Νέα κέρδη με το G-BET

Δωρεάν μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ» και αυτή την Παρασκευή το στοιχηματικό ένθετο G-BET.