Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Over στο Τορίνο

Over στο Τορίνο
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011 - 21:54

Με το μεγάλο παιχνίδι Γιουβέντους-Φιορεντίνα ανοίγει απόψε η αυλαία της 9ης εμβόλιμης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Ένα ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, αφού οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η «μεγάλη κυρία» προέρχεται από δύο ισοπαλίες και θέλει το «τρίποντο», προκειμένου να περάσει πάλι στην κορυφή, με τον Αντόνιο Κόντε να μην αντιμετωπίζει προβλήματα πέρα των γνωστών, Μπουφόν και Τζακερίνι.

Από την άλλη, οι «βιόλα» με τέσσερα ματς δίχως νίκη, παίζουν με την πλάτη στον τοίχο όπως επίσης ο προπονητής της, Σίνισα Μιχαϊλοβιτς. Στα αγωνιστικά, ο Τζιλαρντίνο επιστρέφει, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ εκτός μάχης τέθηκε ο τιμωρημένος αρχηγός Μοντολίβο.

Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Αρσεναλ υποδέχεται τη Μπόλτον σε ένα ματς που ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής. Παρ’ όλα αυτά, στο συγκεκριμένο θεσμό οι «κανονιέρηδες» διατηρούν μια καλή παράδοση που τους θέλει να μην έχουν γνωρίσει ήττα στο «Emirates», ενώ η τελευταία φορά που αποκλείστηκαν ήταν τον Νοέμβριο του 1991, από την Μίντλεσμπρο στα πέναλτι.

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μπόλτον, έχοντας μόλις μία νίκη, στα εφτά τελευταία της ματς. Αξιοσημείωτο είναι πως στο Λιγκ καπ, η τελευταία φορά που κέρδισε εκτός έδρας ήταν το 2003 (3-2 τη Λίβερπουλ).

Κλείνω με το Ολντερσοτ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να θέλουν να επουλώσουν τις πληγές τους μετά το κάζο (6-1) κόντρα στη συμπολίτισσα Σίτι και να καθαρίσουν από νωρίς την υπόθεση πρόκριση. Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουνσον δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Γκιγκς όπως και τον τιμωρημένο Εβανς. Παράλληλα, υποψήφιο δίδυμο για τη γραμμή κρούσης είναι οι Μπερμπάτοφ, Οουεν.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Over (1.80)

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΟΛΤΟΝ 1 (1.45)

ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ –ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2/2 (1.50)

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος των κερδών!

Ο Θρύλος των κερδών!

Το G-BET της Τρίτης πάει με τα... χίλια τον Ολυμπιακό στην Champions πρεμιέρα του με την Μαρσέιγ...