Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οver στο Καραϊσκάκη

Οver στο Καραϊσκάκη
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 - 13:39

Με τον καλύτερο τρόπο και το απόλυτο «3 στα 3» έκλεισε η χθεσινή μέρα κι όσοι ακολούθησαν τις προβλέψεις μας πήγαν ένα ωραίο ταμείο με απόδοση κοντά στο 7,00! Το ίδιο θα επιδιώξουμε και σήμερα, με το πρόγραμμα να μας δίνει περισσότερες επιλογές αγώνων για στοιχηματισμό.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Αρσεναλ. Οι «μπλε» προέρχονται από την ήττα σοκ με την ΚΠΡ (1-0) και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, προκειμένου να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή. Αξιοσημείωτο είναι πως στην έδρα της η Τσέλσι έχει το απόλυτο με τέσσερις νίκες, σε ισάριθμα ματς, ενώ με ομάδες του Λονδίνου μετρά 9 νίκες στα τελευταία 10 ματς. Απ’ την άλλη, η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Αρσεναλ μετρά τρεις νίκες στους τελευταίους τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, ωστόσο μακριά από το «Εμιρεϊτς» τα βρίσκει σκούρα, αφού δεν έχει καταφέρει να πάρει διπλό (1 ισοπαλία, 3 ήττες). Η Τσέλσι έχει το προβάδισμα, ωστόσο, θα προτιμήσω τη σίγουρη επιλογή του Over (1,50).

Πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε Ντόρτμουντ (3-1) και Πανιώνιο (3-0) και απέναντι στους Κρητικούς θα προσθέσει μία ακόμη νίκη. Ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους με σκοπό να «κλειδώσουν» από νωρίς τους τρεις βαθμούς κι ο ΟΦΗ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος αν τελικά καταφέρει να φύγει με μια ήττα κάτω από τρία γκολ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μοντέστο εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κι ο Φέισα που αποθεραπεύτηκε. Και εδώ το Over (1,55) αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή.

Στην Ολλανδία, Ρόντα και Αγιαξ αναμετρούνται και πάλι μετά από λίγα εικοσιτετράωρα, αφού μεσοβδόμαδα έπαιξαν για το θεσμό του κυπέλλου. Ένα ματς στο οποίο ο Αίαντας επικράτησε εκτός έδρας (4-2) παίρνοντας την πρόκριση. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στο αποψινό ματς, αφού η άμυνα της Ρόντα είναι για… κλάματα, καθώς διαθέτει το χειρότερο παθητικό στην κατηγορία, έχοντας δεχθεί 27 γκολ σε 10 αγώνες! Παράλληλα, ο Αγιαξ συμπλήρωσε 5 ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, με συνέπεια να έχει μείνει 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Ετσι το «2» (1,55) για τον «Αίαντα» είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος.

Κλείνω, με τον «άσο» της Μονπελιέ που αν και μικρός (1,45) δεν παύει να αποτελεί στήριγμα. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να κλέβουν τις εντυπώσεις στο «Σαμπιονά» και παραμένουν στη δεύτερη θέση, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την Παρί σεν Ζερμέν. Μεσοβδόμαδα η Μονπελιέ γνώρισε τον αποκλεισμό στο Λιγκ καπ (2-1 από τη Λοριάν), αλλά ο προπονητής της δεν φάνηκε να στεναχωριέται ιδιαίτερα. Στο «Μοσόν» έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο και η Νανσί που δεν έχει ακόμη νίκη εκτός έδρας, δύσκολα θα καταφέρει να την κοντράρει.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ

105. ΤΣΕΛΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ OVER (1,50)

203. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ OVER (1,55)

205. ΡΟΝΤΑ – ΑΓΙΑΞ 2 (1,55)

208. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΝΑΝΣΙ 1 (1,45)

Διαβάστε επίσης

Bello... G-BET!

Bello... G-BET!

Ιταλικές προτάσεις για ταμείο και αυτή την Παρασκευή (04/11) στον «ΓΑΥΡΟ».